Klasika - drůbeží vývar
mv
Tak tahle hrachovka je ještě z pytlíku, umím ale príma čočkovou, jenže se nedostavil fotograf :-(
mv
CDD (co dům dal) - říkám tomu 'boršč'.
mv
Zahušťujem ... kotlíkový guláš! Je skvělej, ale 5. den už mi zase tolik nechutná.
mv
SK (studená kuchyně) - když jsem línej vařit...
mv
SK III. - aneb pár dní před výplatou.
mv
Párek! Stále to vypadá na 'vysoké' datum :-(
mv
Zeleninová palačinka, umím i špenátovou, sýrovou, ovocnou, čokoládovou, anglickou...
mv
6 malých bramboráčků + 1 ... kdo pozná, co to malé, hnědé, uprostřed jest?
mv
Nejjednodušší knedl na světě! 1 porce = 1 jablko, trocha hrubé mouky a uvařit ve slané vodě - než vyplavou. Zkuste!
mv
Na maso nezbylo, není každý den to - no, posvícení, že jóóó?!
mv
Šunkafleky s přílohou: hruška, broskev, sýr.
mv
Halušky nikoliv bryndzové - takže střapáčky ... se zelím a slaninkou
mv
Kuřecí s těstovinou...
mv
Drůbeží játra s těstovinou...
mv
To by mohlo být vepřové - s těstovinou :-)
mv
Vepřové na houbách - pozor změna přílohy! Tentokrát rýže!
mv
A podruhé vepřové, podruhé rýže - co je jinak? Aha - místo okurky tu máme rajčátka.
mv
Vepřové potřetí - změna přílohy: knedlík!
mv
Maso stejné, knedlík ... v čem je rozdíl? Jasně! Zelí - tak to je segedín!
mv
Pozor, bude bašta, to máme hovězí plátky!
mv
Vypadá to dobře, ni? A aji chutnalo!
mv
A od omáček k smažení, pod majonézou je zabalen, obalen sýr.
mv
Pod nehezkou krustou sýru je v těstíčku obaleno rybí filé. Mandarinky nemaj chybu!
mv
Rybí filé, co už vypadá jako rybí filé ... s bramborem
mv
Kuřecí řízek po prvé - s kaší!
mv
Kuřecí řízek po druhé - tentokrát s bramborem.
mv
Kuřecí řízek ... po 5 minutách :-(
mv
Když lennost vítězí: nenaškrábané zemáky nakrájíme na plátky, vepřové na nudličky ... a všechno usmažíme. Pivo vhodné!
mv
Smažený 'mišmaš' - ale vizuálně moc hezkej. I jíst se to dalo!
mv