Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano pointa textu je v něčem jiném, ale ta zelená barva by se snad za malý příplateček odhaduji 15 000,- Kč nakonec jistě dala objednat. Předpokládaná čekací doba 10 - 12 týdnů? Jaktože se Čechům nelíbí trendová bílá? Ta jediná je bez příplatku. Akorát že každé auto v ní vypadá jako služebák:-)

1 0
možnosti
Foto

M70i65l81a41n 10V85í25t

15. 9. 2016 20:05

No, ona ta prava pointa v tom textu vůbec není! Asi za 2 měsíce po školení přišel na salon zákazník a chtěl SAXO výhradně v zelené barvě!!!!

Příběh je poměrně letitý, jistě víc, než 10 let ... a tenkrát bílá opravdu nebyla ještě v kurzu!

Zelená metla na Saxu stála kolem 10 tisíc, jenže na sklonku výroby byla barevná škála výrazně omezena (90% se prodávala bezpříplatková červená). A Saxo do výroby? Sci-fi! :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 390x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?