Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M90i49l86a37n 50V57í70t

24. 10. 2013 0:30

Problém vidím ve dvou faktorech: co jedinec, to jeho jiná pravda - viz článek "Jadranská dovolená očima ženy" - bez problému odsouhlasen. Pak by to mohla být dovolená očima tchýně, kamarádky, pana domácího, vedoucího zájezdu - a každá pravda by byla  trochu jiná. Další věc je, že dovolená (riskantní prvek to partnerského soužití) je tvrdou zkouškou i párů čerstvě zamilovaných. A dovolené předcházejí i dny všední: pohodové i problematické. A jak se říká: "1000 problémových dní umořilo i osla!"

A pak - již podruhé či potřetí opakuji, že nepíši literaturu faktu, ale povídky a úvahy. Úvahy reagují na některé zajímavé obecné podněty z okolí - třeba případ obchodníka s bezpečnostními zámky. Také pvídky mají také racionální jádro, ale na něj se nabaluje více fikce, která text činí pro čtenáře zajímavějším. Proto mé útvary neberte smrtelně vážně, čtěte je opravdu jako povídku, ne jako obžalobu ženského elementu obecně. Myslím, že i tady platí, že jsou ženy dobré i špatné a také muži jsou špatní i dobří - jedni za 18, druzí bez dvou za 20!

Tento příspěvek, prohlašuji, jsem napsal dobrovolně, jako vyjasnění toho, že nejsem týraný muž! ... "Karolíno, prosím, pojď si to přečíst, jestli to tak může být. A odlož už konečně ten nůž a odpoutej mě od toho topení, musím rychle na záchod! ... No tak už nemusím ... ;-("

0 0
možnosti
MP

leží spolu na posteli manžel a manželka a ona se jej ptá: "Miláčku, co sis myslel, když sis mě bral ? "

- "Ze ti vysouložím mozek z hlavy a vysaju prda do placata !"

-"A co si o mě myslíš teď po dvaceti letech ?"

On se na ni podívá a praví: "Myslím že jsem odvedl fakt dobrou práci ....."

0 0
možnosti
MP

Vytěžený vycucaný, hozený přes palubu. nic jiného od ženy nemůžete čekat . Na to přišli už v americe dávno říkají tomu DISPOSABLE MALE. Muž jako spotřebák. Obrousí se, pořídí se jiný. Jako se vyhodí propsaný kopírák, vypsaná fixa nebo prázdná kartridge do tiskáírny. A ještě se na něj šlápne, rozdupe a skrčí, aby náhodou se zbytky toho co nestačila odčerpat nemohl slušně a důstojně žít eventuelně si najít jinou rodinu.Narazil jste na vlastnosti, které jsou neoddělitrlnou součástí ženské podstaty. Nedivte se !

0 0
možnosti
Foto

Ojé, vy jste asi narazil na mimořádně prohnilý exemplář, že jste k ženám tak nemilosrdný...;-D

0 0
možnosti