Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J37a45n 19M65a50r28e80k

14. 9. 2021 19:46

Před pár lety zavedli nové plaební (zde se jim říká kreditní..Kanada) karty. V průvodním dopise psali, že takový ten čip na kartě zaručuje bezpečnost před zneužitím. Zkrátka kartu zastrčíš do takové úzké díry v mašince, naklepneš tam "pin number" (nevím, jaký je český název) a je hotovo. Opravdu, ta karta se nedá zneužít. Jenomže, koupil jsem zboží za méně než 50 dolarů a chci kartu zastrčit do té "úžlabiny". paní prodavačová mně řekla, že to nemusám, stačí, když tu karu na tu mašinku položím. tak jsem to udělal. Bíplo to a bylo zaplaceno. Takže, když tu kartu ztratím, ten, kdo ji najde si může vesele nakupovat na můj účet a ten pin, čili zázračné číslo potřebovat nebude. Opravdový zázrak technologie.

0 0
možnosti
Foto

Správný výrobek má jít používat / ovládat intuitivně. !!

Pouze zbabělec se učí před zkouškou, brzdí před zatáčkou a čte přiložené návody. R^

1 0
možnosti
VV

U spotrebniho zbozi to povazuji za samozrejme, ale nedovedu si to predstavit u takoveho CT, nebo LINAXu.

0 0
možnosti
VV

S novou kartou jsem zatim za ta desetileti nemel nikdy problem, ani s tou ceskou, ani s tou inostranickou. Abcas mam proble ze nekde si pokladna nerozumi s chipem a tak se musi zasunout.

Ale co mne u navodu k upotrebeni opravdu stve, ze hned na pocatku na vas vybafnou jakesi obrazzky a vysvetleni co znamenaji. A pak ty pozory. U LED svitilny napajene jednou AAA baterkou hned pozor nebezpeci urazu elektrinou. a pak vse mozne, ze nuz je ostry a muzete se s nim poranit, igelitovy pytlik ze si nemate pretahovat pres hlavu, kafem z masiny ze se muzete oparit cim vetsi spotrebi, tim vic tech pozoru.

A nakonec se dozvite par nic neznamenajicich rad, a ze kdyz chcete vedet vic, nastarzujte si v PC www;// blablabla.xy

2 0
možnosti
Foto

M17i61l25a24n 53V34í38t

13. 9. 2021 18:44

Však se říká: "Nic nepotěší tak, jak cizí neštěstí", ne? :-P

0 0
možnosti
ND

Já jsem s elektronikou uvelká kamarádka, ale co mně se v poslední době děje, to už je na smyčku...

Pošta, pizza, Lidl e-shop, všechno špatně...

Taky je dobré mít platební kartu funkční a mít výpadek PINu a nemít hotovost...

Naštěstí se napotřetí podařilo...

Hezký den všem!

0 0
možnosti
Foto

M10i57l68a83n 28V59í62t

13. 9. 2021 18:53

Lituji pokladní v Tescu ( i když jinde to nebude lepší), platby hotově, kartou bankovní, kartou jejich, mobilní aplikací, cashback - no já bych to dělat nemohl :-( Nejhorší pro mne = samoobslužná kasa.

Klasický dotaz v naší pizérce: "Budu platit, slečno..." Odpověď: "Kartou, hotově, dohromady?" ... pauza na přemýšlení ... "Zkusil bych peníze." :-P

1 0
možnosti
PK

Stalo se mi to též s novou BK, na rozdíl od vaší obsluhy se pani v kase s tím nebabrala a platil jsem hotově hned po prvním neplatném pokusu. Jen jsem neustále přemýšlel , kde nastala chyba a vyřešil to telefon s bankou...;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Když si vzpomenu na nedávnou příhodu v Žitavě, ještě dnes se mi opotí záda.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?