Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

teď už je vyfrézovaná i ta křižovatka od POličky ve ŽnS... na zabití..ale od Pardubic, stále dobrá cesta...až na tu past kousek za mostem a nedaleko obchodního domu Kinský....;-) .. jinak do hotelu bych trefila ;-)

0 0
možnosti
PD

P77e92t12r 44D42r41a51p94a58l

12. 8. 2021 12:56

jo, super...objíˇždka na Mor. Třebovou přes Svitavy je na hodinu

0 0
možnosti
PD

oblíbená letní kratochvíle. podle mě nepochopitelné logiky se přes léto rozkope úplně všechno, protože "je přece menší provoz". Sice nechápu proč by měl být menší, když ekonomika, obchody dál fungují a jediný kdo nikam nejezdí jsou děti do školy ( a to je hodina ráno a dvě hodiny odpoledne). Ano, pár lidí odjede na zahraniční dovolenou, ale není to 5 mil. obyvatel na 2 měsíce v kuse. navíc je zase na silnicích nahradí zahraniční motoristé. A potom tuzemští dovolenkáři, kteří někde jedou poprvé, a pak jezdí po objížďkách objížděk. Značení objiˇždky stylem, že mu rozumí možná jen místní, to už je taková třešnička na dortu.

2 0
možnosti
Foto

M89i34l63a58n 44V20í88t

13. 8. 2021 3:36

Lépe bych to nenapsal! Bravo, tleskám a děkuji. M. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?