Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Včera vyprovázejíc kolegu na vlak, jsem zjistil,..."

Hlavně že ti profíci píšou jak ze zvláštní školy. ;-D

1 0
možnosti
ND

P.S. Jo a úroveň profi novinářů je občas uvelmi tristní a ještě by za to chtěli platit...

1 0
možnosti
ND

Tak já televizi mám a to dokonce i v tabletu v posteli, bez ní by to pro mě bylo dost smutné. Noviny, knížky ani časopisy si už nekupuji, za celý život jsem jich přečetla tolik, že by z nich byla hora jako Říp, nebo ještě vyšší. Naše tisícihlavá knihovna byla stěhováním rozmetána...

Už se moc těžko soustřeďuju...

S nákupem internetovych článků či celých internetových novin to mám jako autor, nekupuju...navíc si myslím, že by redaktoři dobře využili i bez poplatků od lidí anžto reklam je tam jak nakydáno.

Do diskusí už dnes vstupuji s nadhledem, humorem i vážně, od konfliktů se snažím prchat...

2 0
možnosti
Foto

M15i26l90a40n 59V18í97t

4. 8. 2021 22:49

Stále mě překvapuje, co se dá v reklamě ještě vymyslet. Sice nejsem cílová skupina v žádném oboru (opravdu neřičím nadšením, když spatřím v Bille jogurt ze včerejší reklamy, a neberu hned celé plato), ale pro sebe musím uznat, že tvůrci reklamy jsou povětšinou borci. Právě mi běží reklama na Maďarsko ... mají smůlu - letos jedu do Žďáru. Ale přece jenom mi něco dala - téma: dovolená, tak jdu do toho.

0 0
možnosti
PK

A ještě krátoučce k info v papíru......taky jsem si vždy myslel když nastoupil internet,že noviny skončí, tak jako, když jsem zakoupil před cca 20 lety el.čtečku, že s knihou je konec. Není tomu tak. Né že bych info v papíru hltal každý den, ale občas si kupuji místní tisk, nikoliv velké deníky. Nepíšou tam věhlasní novináři,ale je tam dostatek info o dění v okolí, pro někoho jen maličkosti....;-D

0 0
možnosti
PK

Je to tak, zdejší forma diskuse jsou ve velké míře invektivy a tituly, vždy tomu tak bylo pokud nejsou argumenty tak dojde na urážka, je to o zvyknutí si. Na druhou stranu pokud toto odfiltrujete, je zde řada kvalitních blogerů a i diskutérů, kteří umí svůj názor vysvětlit a obhájit. BTW, kdo se bojí nesmí do lesa......;-D karma za blog.

2 0
možnosti
Foto

M11i56l41a26n 92V61í52t

4. 8. 2021 22:39

Děkuji... Udeřil jste kladívkem na hlavičku - do lesa se fakt bojím. Má zjitřelá fantazie vidí zástupy nepřátel (klíšťata, hady, divoká prasata...) usilující o mé ... vlastně ani nevím co, to je jedno, ale už ať jsem z lesa venku ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?