Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mílo dobrý...fakt jsi mě pobavil....nejen že jsi exot, jak to všude hlásáš a hlásíš...aspoň se už nikdo nediví, jak mnohdy reaguješ....jsi normální muž, s normálním, ani chytrým, ani hloupým, mobilem, PC si občas musí odpočinout...jenom Ty, ty divochu, jedeš....stále, nepřetržitě.....to taky nemusí dobře dopadnout, kousneš se, budou Tě osvobozovat, křísit, oživovat...a tak. Těším se na další kousek, už nejsem jediná čtenářka.....Zdař Bůh R^

0 0
možnosti
Foto

M47i64l32a61n 28V65í88t

8. 2. 2017 23:02

Ahoj Ilso, tak už to prasklo!? Bavit své potenciální čtenáře je mým jediným přáním. Z pracovního tempa jsem už ubral - zmítán pochybnostmi, zda mé spisování má cenu zlámané grešle. Pokud se mi podařilo přenést adresu testu z jazyka českého, tak si jej zkus udělat. 5. třída, to bychom měli zvládnout. Já to dal, později ti řeknu za kolik. Měj se príma a vyžeň už konečně tu zimu. mv http://zpravy.idnes.cz/soutez_test.asp?id=107

1 0
možnosti
Foto

"přepětí v rozvodné síti" - to bydlíte někde na vesnici?

A když už máte tak chytrého synka, co kdyby Vám doporučil, abyste si koupil třeba tzv. rozbočovat s ochranou proti přepětí? ;-)

0 0
možnosti
Foto

M17i43l41a24n 94V79í92t

8. 2. 2017 22:53

Mluvíte na mě španělsky! Naše ves má 30 000 obyvatel, ale stalo se mi to v práci ve městě (300 000 obyvatel). Laicky se nedomnívám, že šlo o přepětí, jenžto ostatních 20 monitorů ani nebliklo. Možná to byl pozdrav od přátel z mé domovské planety. A doporučení syna - zaznělo myslím jasně: vypnout pc a číst, jít ven, žít! Děkuji vám za reakci, za čas a za názor. mv :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?