Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobré počtení...mám ale radu...

14. února nechoďte se zubama....jděte raději do restaurace s kytkou pro lásku, s mladou hezkou zubařkou....je totiž VALENTÝNA R^ Tak...

0 0
možnosti
Foto

M34i65l73a86n 92V51í34t

31. 1. 2017 3:20

Obávám se, že zubní technička bude 14. února zřejmě jediná žena, které bych tu kytku eventuálně mohl donést. Mimochodem nemám rád svátek sv. Valentýna, den díkuvzdání či co je to zač, když choděj ta strašidla s dýněmi místo hlav - nemám rád americké svátky, ale ani ruské, japonské, dokonce ani zimbabwské. Mám rád české: MDŽ, MDD, 1. máj, možná i Mikuláš ... a akceptuji i svátek matek, který však netuším, kdy vůbec je. Stár a sám - mi nijaké zvláštní potěšení nečiní ani svátky vánoční, tím méně radostné a bezuzdné veselí provázející příchod nového roku. Pouze ohňostroj, ten můžu, ten se mi líbí!

Na co vlastně odpovídám? Jo - Valentajn?! Ano, ten mi je srdečně ukradenej. Ale nikomu nebráním slavit jej, slavit cokoliv - až do roztrhání těla a skonání světa. Nakonec slavit je lepší varianta, než válčit, ničit, znásilňovat a zabíjet!

Mějte se príma! :-) mv

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?