Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Ano jak islámskému tak ruskému ale to vám autore moc nejde.

0 0
možnosti
OP

Typické názory českých diskutérů - nevyjádří ti švadlenkové,sekaninové zajíčkové ani souhlas či nesouhlas ale první se ptají, co udělají jiní .

0 0
možnosti
Foto

I93v84a72n 20M24a43r13e85k

14. 1. 2015 6:39

!!Je zvláštní kolik je tu vždy militantních a bojechtivých "hrdinů" (nemyslím tím Vás p.bloggere)ale když začne jít do tuhého a nebo někomu začne "hořet koudel u . . . ."  je najednou po "hrdinství>>>názorně je to vidět v "příspěvcích" pode mnou  ! ! !  8-o;-DRv!!

1 0
možnosti
ŠS

Hlavně že ty se tomu zlu stavíš. ;-D Rv

2 0
možnosti
Foto

Zase jednou , pro změnu , s Vámi souhlasím. Leč - chybí mně alespoň nástin nějakého řešení. Vím , asi by to bylo na nobelovku , ale přece jako bývalého diplomata a současného poslance by Vás mohlo něco napadnout.

0 0
možnosti
MT

Nazyvat veci jak se maji a ne medialni lzi a propaganda by byl dobry start. Bohuzel je to jen utopie a politicka korektnost to nedovoli.

0 0
možnosti
JZ

Doufam blogere, ze pujdete prikladem a se zbrani v ruce se zlu postavite.

0 4
možnosti

Od vás jsou to pouze nicneříkající kecy. Jinému zlu, které ohrožuje naši civilizaci, jste se postavit nedokázal a doposud jste ani neprojevil lítost. Poté, co jste dělal užitečného panáka Putinovi při zabírání Krymu, je zřejmé, že vás osud naší západní civilizace vůbec nezajímá.

5 3
možnosti