Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zapomínáte na jedno, tam se vždy hrálo na "vítěz bere vše" a tak když byly po Kučmovi volby a bylo několik kol voleb, tak celý zahraniční obchod stál, protože nikdo nevěděl, která strana bude vládnout. To trvalo  myslím skoro rok. A přiklonit se k té špatné byla sebevražda. Vždyť fungovalo a snad ještě funguje jednoduché schéma. Kdo byl na špatné straně, tomu párkrát finanční úřad nevrátil DPH (НДС) a bylo vymalováno. Zkrachoval a podnik přešel do rukou těch správných vládců co spolu mluví. Rozpory jsou neřešitelné, nenávist jednotlivých národností (přes 10) je otřesná. Můžeme filosofovat a zahltit net vším moudrem světa, ale na tamní lidské povědomí to nemá vliv ani zbla.

0 0
možnosti
JM

Ja bych jim tam poslal Pitomia Okamuru. Ten by rekl vsem presne to co chteji slyset a zavladl by vecny mir. !!V

0 1
možnosti
PB

..... nóóó, tak pokud řádně proliskají protikandidáty, tak se jim určitě podaří zvolit prezidenta "sjednotitele". Nyčko jde o to, ešivá bude co sjednocovat ?!

1 0
možnosti
Foto

Nemyslim si, ze jste nam neco prevratneho sdelil. Jen to, co kazdy uz vi. Omlouvam se, ale je to takovy zbytecny clanek.

2 0
možnosti
JS

Domnívám se, že je to střízlivé a velmi korektní hodnocení situace.

3 0
možnosti
Foto

Na základě současného stavu je vyloučeno, aby Ukrajina zůstala celistvá.

Není jiné řešení, než rozdělit Ukrajinu na východní a západní.

Kdo toto nepochopí, tak bude jen podporovatelem občanské války na Ukrajině, která již téměř nastala.

Jediná šance na mír je, okamžité stažení vojáků z východní Ukrajiny a udělat referendum, zda se chce východ Ukrajiny připojit k Rusku a se západní Ukrajinou si nějak musí poradit EU. Tedy hlavně dál krmit jejich oligarchy.

Jenže toto  Američané nedopustí, protože pro ně je lepší občanská válka na Ukrajině, která postihne kromě Ukrajinců samotných hlavně EU, částečně Rusko a tím USA na občanské válce na Ukrajině "vydělají." Tedy vojensko-průmyslový komplex, který dostane další zakázky na výrobu zbraní.

9 1
možnosti
Foto

Protože pan Petřík míní, že by se Ukrajina měla rozdělit, bude lepší, když zůstane vcelku. Protože rozdělení by znamenalo udělat dvě části se značně odlišnými podmínkami. A tak by tu lepší schlamstl Putin. Bravo, Petříku!

2 6
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,43
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik