Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Vy jste asi jedinej koho napadlo, že by se snad volby mohly opakovat. To tady vůbec není k diskusi. To by se musel někdo zabejčit, což je nepravděpodobný. Momentálně jde mezi CDU a SPD vlasně jen o daně.

0 0
možnosti
KB

Volby v Německu vyhrála levice, je však příliš roztříštěna. Naproti tomu středová (podle mně ale spíš také levicová) CDU-CSU tvoří přes porážku od levice monolitní blok, což vytváří jakousi iluzi o jejím impozantním vítězství. Pokud budou však další předčasné volby a Merkelová bude hodně fňukat, že chce většinu, můžou jí Němci tu většinu dát.

0 0
možnosti
TM

Tak to se opravdu nebojte, ze by Angela k sobe nekoho nesehnala, nejspise asi SPD, nebylo by to poprve, co by takove spojeni vzniklo ;-)

0 0
možnosti
RH

Pozitivní na německých volbách je neúspěch populistů, pokud budeme mít štěstí, tak se Úsvit a podobné šílenosti do parlamentu nedostanou, protože už takhle to stojí za pendrek..

1 0
možnosti
PK

Co takhle Angie doporučit opoziční smlovu. VK a MZ by mohli radit, lepší v Evropě i na světě nesežene.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,43
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik