Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J46a22n 45P37a55v26l37í81k

26. 9. 2014 17:47

Jedním z hlavních funkcí PS podle ústavy je kontrola kroků vlády. Zaznamenal jsem, že většina PS nedávno tuto funkci hlasováním odmítla - nepožaduje po premiérovi, aby informoval sněmovnu o vývoji v otázce sankcí proti Rusku. Takže se vám snažím vysvětlit, že jako poslanec máte povinnost kontrolovat vládu a nikoliv kritizovat toho, kdo svou funkci chce vykonávat v souladu s Ústavou.

1 0
možnosti
VH

Doporučuji ministrům obecně a za ANO zvlášť dávat dodatečné lhůty ještě nejméně další tři roky.

0 0
možnosti
VH

On někdo kritizoval ubohého ministra financí? Zač?  Že rozhazuje letošní peníze, které mu do rozpočtu přinesla rostoucí ekonomika? Že se chlubí cizím peřím (současné rozpočtové výsledky jsou zde díky vládě předchozí, nikoliv současné)???  Že plánuje již třičtvrtě roku schodek rozpočtu 2014 ve výši 100 mld. Kč, ačkoliv ohad růstu HDP je čím dál vyšší a jsou tedy vyšší i příjmy a nižší mandatorní výdaje státu?  Takovému rozhazování opravdu není co vytknout.  Fuj Kalousku, když nesouhlasíš s politikou podplácení voliče.

3 2
možnosti
VH

Copak, pane Bednáři a Hronku? Vy jste pro, aby ministr financí rozhazoval nám z kapes vytažené peníze? (Nebo snad jdou právě do vašich kapes?)

0 0
možnosti
MS

Slušnosti se kladou nějaké meze ? 8-o:-P

2 0
možnosti
Foto

Parazité se perou jen tak naoko. ;-)

0 1
možnosti
KS

Souhlas a karma. Po Kalouskovi by za chvíli ani pes neštěknul, tak aspoň dělá před novináři a televizními kamerami divadlo.

5 7
možnosti
Foto

P44a51v44e33l 73B50l97á51h52a

26. 9. 2014 12:28

ŘSD - podřízený orgán ministra dopravy Prachaře vybral na opravu psáreckého tunelu v brně (samozřejmě až po změně pravidel o zveřejňování zakázek ŘSD a jejich způsobu zadávání) firmu, která má jediného zaměstnance. 

Ano můžete argumentovat tím, že se jedná o jednotlivé pochybení navíc jeho podřízených.... ale úpřimně - nedávno jsem "jel" po D1 a z hlasitých provolání pana ministra taky není moc věcí "dotaženo".

Nemluvě o ostudě na téma mýto na další léta.

3 0
možnosti
MK

Vážený pane v blogu se zmiňujete o tzv. parlamentních vyšetřovacích komisí. Můžete mi však říci, co tyto komise vyšetřily????;-D;-D;-D

4 1
možnosti
OK

Celý obsah článku lze shrnout do jednoho odstavce. Ale asi k vlastnosti politika patří, že, nemá-li více věcných argumentů, umí argumentaci nafouknout do libovolného vhodného rozsahu.

3 1
možnosti