Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Pane Šarapatko, Vy buďte za kníže rád, a modlete za jeho dlouhý život. Protože on bude jeden z mála protestovat, až kremloboty budou věšet. A to se stane, jestli Rusáci dál budou využívat mezinárodní situace a problémy s islamisty, k zabírání dalších území. :-/

1 1
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, ale musím upřesnit, že obchodní oddělení všech čs. velvyslanectví zrušil již ministr Jozef Zieleniec! A jeho kolega Vladimír Dlouhý zlikvidoval obchodní vazby s celým bývalým RVHP.

1 1
možnosti
NM

...nejhorší je to,že TOP 09 je celkově neštěstím pro naší politiku...blafují,lžou ale i vzhledem k tomu,že jsou v opozici tak mají neskutečně velký prostor v mediích na vyjadřování své lživé demagogie oproti jiným pol.stranám...já nevím proč ale mám radost z každé takovéto dementi k názorům této politické strany....

2 2
možnosti

Pane Šarapatko, je mně líto, ale pokryl jste - díky penězům západoevropských pravicových extrémistů - nestydaté krymské referendum pod dozorem zbraní a příslušníků ruských vojsk, kteří byli za násilné ukradení části cizího státu následně vyznamenáni. Jste nedůvěryhodný člověk, můžete psát, co chcete. Jako politik jste selhal. Škoda, že Vám to ještě nedošlo.

2 3
možnosti
Foto

Ukrajina nebyla historicky před vznikem SSSR nikdy samostatným státem, takže ani Krym tomuto neexistujícímu státu historicky nemohl patřit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,29
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik