Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To je opravdu náročné, číst takové proputinovské nesmysly, bláboly ve smyslu, že bychom měli dobrovolně nechat Rusáky se zbraní v ruce  si odtrhnout z Ukrajiny co se jim hodí.. že bychom měli nechat (parafrází slov autora) "Putina opět beztrestně nechat táhnout do boje" tentokrát na straně vzbouřenců na východě Ukrajiny.. . Ano, autor se nám snaží nakecat, že v rámci upevnění světového míru si může každý stát (nebo jen velmoc, nebo dokonce jen Rusko ?) upravit hranice podle svého vlastního uvážení.. a napravit tak historické křivdy z minulého století (a plnit tajná přání ruské páté kolony v zahraničí).

Až mě až trochu zaskočilo.. a tak jsem zapátral, co je to ten Šarapatka zač.. A.. začalo být hned jasněji!.. Autor vystudoval za komančů mezinárodní obchod a hned začal pěkně svou kariéru (že by mu i protřelý straník tehdy záviděl) jako vedoucí oddělení Strojexportu. Co asi tak musel člověk podepsat, aby se takhle hezky uvedl za komančů v mezinárodním obchodě .. to tuší asi každý, kdo tu dobu zažil a jen trochu se zajímal o to, jak to na lepších postech v mezinárodním obchodu v Československu chodilo. 

Jako zcela zapadající do kontextu se pak jeví takové informace, kdo že Šarapatkovi platil jeho spanilý výlet na Krym, aby přímo na místě "požehnal" naprosto nelegálnímu referendu o Krymu..!

Obdobně jako Rusové by nyní mohli například Maďaři na Slovensku uspořádat referendum o to, kam má nyní patřit Komárno (maďarsky Komárom)... a za asistence maďarských ozbrojených milicí by si jej bryskně připojili k Maďarsku se slovy, že historická křivda byla konečně napravena!  

Pan Šarapatka by jim pak mohl také požehnat, že referendum bylo naprosto korektní. :o) 

A ještě je zajímavé se dozvědět, kdo že to platil Šarapatkovi cestu na Krym a s jakým spolkem extermistů, marxistů a neonácků tam Šarapatka držel basu.. opravdu smutné čtení o aktivitách našeho poslance: 

 http://www.hrebenar.eu/2014/03/sarapatkovi-platil-cestu-na-krym-sef-belgicke-ultrapravicove-strany-luc-michel/

2 3
možnosti
ZB

Vážený pane Šarapatko. Jistě že je potřeba Ukrajině dodat nejnovější zbraně pro útok, protože se musí vyrovnat s teroristy na východě své vlastní země včetně Ruské armády s nejmodernějšími zbraněmi, které tam nasazuje. Jaký je rozdíl mezi tímto konfliktem a válkami v Sýrii, Iráku, Afghánistánu nebo Palestině? Tam nazýváme útočníky teroristy, džihádisty a vrahy a separatisté na Ukrajině za podpory soudruha Putina jsou nazýváni bojovníci za svobodu? Rusko je nebezpečí pro celou Evropu a to si musíme uvědomit a ne to zlehčovat. Historie nás již několikrát poučila, tak se z ní poučme!!![>-]

2 2
možnosti
JH

za ten podraz na Okamuru se ted snazite o vylepseni sveho 'profilu'???Rv

0 0
možnosti
JH

p. Sarapatko, za ten podraz na p. Okamurovi se ted snazite pres "Schwarzenbergera' vylepsit si 'profil'???Rv

0 0
možnosti
DB

Kdysi dávno existoval muž, který byl spřízněn snad se všemi královskými dvory v Evropě. Ten dokázal v rámci své obrovské rodiny králů a královen dát rozkaz dvěma svým příbuzným ve funkci krále, aby spolu zahájili válku. Zapřemýšlejte všichni o tomto faktu - zdroj bylo historické vysílání BBC, a pak se znovu ptejte, komu jakákoliv válka prospěje. Zcela určitě nikdy neprospěje těm vojákům a jejich rodinám, kteří bojují, umírají či přijedou domů zmrzačení.

K hlubšímu pochopení doporučuji přednášku profesora Jana Kellera AROGANCE FINANCÍ. Je k vidění a slyšení na YOUTUBE, snad ještě i dnes.

1 0
možnosti
JT

Proč neuvádíte jméno toho muže co proručel králům? Docela by mne zajímalo.

Zatím jediný, kdo na této válce vydělal je Putin.

2 1
možnosti
ML

Demence pana Šarapatky překročila rozumnou a snesitelnou míru ;-€

5 2
možnosti
LV

To je zase snůška nesmyslů. Neříkejte, že tomu co jste napsal věříte. Zajmaly by mě ty zdroje ze kterých čerpáte.

8 4
možnosti
JV

J24i76ř98í 12V17a60c18a

14. 2. 2015 11:21

Měl by Trautumberkovi někdo vysvětlit, že Němci jsou pro nás to samý jako Rusové pro Ukrajince .... ale předpokládám, že by během vysvětlování usnul a bez maturity by to ani nepochopil.

Takže nahrhujo ho hodit při příštích volbách do popelnice ... jako se to dělo poslancům opozičního bloku před Ukrajinskými  parlamentními volbami.

Zmlátit do fialova při odchodu z TV jako se to stalo prezidentskému kandidátovi Olegu Carjovovi

Nebo nechat zpívat českou hymnu (pamatujete, jak ji naposledy zprznil), pobít 7 kolegů a spálit jejich autobusy jako se to stalo Krymčanům u Bílé Cerekve... Přeživší tehdy Pravoseci milostivě propustili se slovy, že už je v Kyjevě nechějí vidět.

5 4
možnosti
JK

K.S. se vám evidentně vzpříčil v krku, což musí být hodně nepříjemné. Ale je to váš problém.

5 3
možnosti
KD

Schwarzenberg měl a má na starosti jen o svůj majetek. Pokud byla u něho restituce podvodná, měl by z Česka odejít jako žebrák.

5 7
možnosti
PS

P27e65t89r 55S59k20á80c69e56l

14. 2. 2015 18:50

K těm co zde mínusují - co onen pantáta dobrého vykonal za tři roky, kdy vedl ministerstvo? Nečetl jsem ani neslyšel, že by razantním způsobem někde ve světě jednal ve prospěch našich občanů v nouzi a/nebo podnikatelů pro jejich snažší pronikání na trhy. Po ty tři roky bych chtěl pod ním pracovat, musel to býti veget...R^

3 2
možnosti
IM

I19v39o 33M81i62l96d26a

13. 2. 2015 11:03

no něco si od toho D.C.- bruselští pravdoláskaři museli slibovat, když tuhle válku vyvolali

a aktívně se jí účastní...

možná jednou i Merkelovou dožene svědomí a na smrtelné posteli přizná, co ji a její kumpány k tomuto šílenému zvěrstvu vedlo

9 8
možnosti
RC

no zatím se zda, ze jsou na Ukrajine rusti vojaci na dovolene. O vojacich Bundeswehru na dovolene jsem ještě neslysel.

9 6
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,36
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik