Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neštěstí u Lampedusy je důsledkem situace v EU. Kdyby sem ti socanští šílenci netahali tlupy nových kolorovaných voličů, tito by zůstali sedět doma a netonuli by. Tak to je.

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas a karma R^

Navíc při vojenském napadení Lybie ze strany NATO agresoři pro útočnou válku "vynalezli" nový termín "bezletová zóna."

Něco takového by ani proslulý Dr. Goebels nevymyslel.

0 1
možnosti
MR

M91i89l58a17n 81R24a58d52e64k

4. 10. 2013 18:16

jenze oni byli ze Somalie a Eritreje, mozna ze by drive pres Lybii neprosli, pravda, ale mozna by si nasli jinou cestu. Problem je ovsem nase vina, my jim privezli osvetu, zdravotnictvi, uz neni takova detska umrtnost, ale neprivezli jsme jim jine hodnoty, a i kdyby - ty si musi kazdy narod postavit sam a to trva cele dlouhe generace, chceme aby se jinde darilo jako nam, a zapominame ze i nam to trvalo staleti, jeste na zacatku XX. stoleti i v te kolebce prumyslove revoluce se zilo tak ze bychom se nad tim dnes zhrozili. A my chceme mavnout kouzelnym proutkem a zajistit jim blahobyt. Ted to mame - Kadafi nekadafi, nebyl nesmrtelny a mohl umrit na chripku. Co potom? Budeme jen prihlizet?

0 0
možnosti
PK

Mohl to po Muamarovi vzít synátor jako v Syrii. Jen nevím co s těmito utečenci v Evropě dělat. Tuším holandský Wilders říkal - loď je plná.

1 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,43
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik