Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nevidím jediný důvod,proč by k této otázce nemělo být referendum.Snad ti případní imigranti budou žít vedle našich občanů tak ať se k tomu ti občané vyjádří.A nevím proč bychom si my měli zvykat na život s imigranty.Snad by si oni měli zvykat na život s námi.My jsme tady doma a oni se musí přizpůsobit našemu stylu,ne naopak.

2 0
možnosti
SS

Zadne prostredky nezajisti, ze se imigranti integruji, kdyz sami imigranti nechteji (a muslimove maji integraci zakazanou z podivnych naboz duvodu) a muzete na to vynalozit miliardy a miliardy euro... Neni duvod vystavovat lidi v CR utrapam spojenym s imigranty z Afriky a Blizkeho Vychodu, soucasna mira kriminality je dostatecne vysoka a nepotrebujeme ji zvysovat, nestojime o horici skoly, auta, okradane a mlacene duchodce, znasilnovane deti gangy perverznich barbaru. Zadatele o azyl nejsou jen obeti, jak si mnozi mysli, ale take clenove znesvarenych stran (tj vrazi nebo potencialni vrazi, nasilnici) nebo lenosi, kteri se vykaslali na to, aby prispeli k rozvoji sve zeme, tak radeji utecou za plnejsim korytem jinam. At si sve konflikty nebo chudobu resi ve sve zemi, my jim muzeme leda tak pomoci, ale v CR nemaji co pohledavat. Nemam nic proti Vietnamcum, Ukrajincum, Rusum nebo Madarum, pokud pracuji a nezivi se kriminalitou a prizpusobi se ceske kulture. Holt ne vsichni jsou toho ale schopni a ochotni.

0 0
možnosti
Foto

Je dobře, že vás nikdo nikam nezvolil. Jste nepřijatelným typem politika. A že se sjížíte na populistických otázkách to jen zvýrazňuje. Nekandidujte, prosím, již nikdy a za nikoho.

4 0
možnosti

A co to hezky otočit? 

Nepřijímat žádné "exotické" běžence. Vůbec žádné. 

Možná bychom se zanedlouho stali zajímavou cílovou zemí pro Evropany, kteří si i nadále chtějí připadat jako v Evropě.;-)

8 0
možnosti
Foto

P84e30t50r 56P76a56j87e95r

2. 12. 2014 18:34

Jestli nebudeme přijímat žádné "exotické" běžence, tak se ZCELA určitě staneme cílovou zemí pro uprchlíky ze západní Muslimské Evropy. Na ty bychom se měli určitě připravit autore, a ne na Muslimy, kteří se nějakým strojem času dostali ze 7.století do naší civilizované současnosti, a nějak se jim nelíbí, že nemůžou podřezávat krky všem ne-muslimům,  a že si nemůžou kupovat otrokyně jako my rohlíky v Bille.

2 0
možnosti
MD

Tady jsme DOMA MY. Tady nasi predkove z niceho udelali jen svyma rukama a hlavou co mame. Zadne kolonie, zadni otrokove, zadne zlato ci ropa. Tak ted TI, co si sve zdroje nechali vydrancovat JINYMI jdou k NIM, necht JE zivi. A nebo at zacnou pracovat z niceho, jak nasi predkove.

4 0
možnosti

Zase jeden, co je přesvědčen, že my se musíme přizpůsobit, aby se tu kdejaké nesnášenlivé pakáži dostatečně líbilo.

6 0
možnosti
MD

Vsem jako jste vy, bych je nastehoval do vasich rodinnych domu a nechal je vasi rodinou zivit. Bez referenda.

5 0
možnosti
JT

Ja bych mu je tam nastehoval klidne i s referendem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,36
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik