Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN
Foto

U nás každoročně probíhají setkání komunistů a také jim je shromáždění povoleno. Předpokládám, že jste byl stejně rozezlen, když v roce 2012 prošel Moskvou pochod ruských neonacistů s počtem účastníků okolo 10000. V současné době je zemí nejvíce vyznávající hákový kříž právě Rusko.

5 0
možnosti
JR

J61a93r91a 69R70a70n64k

10. 1. 2015 11:48

Odpovedi se nedockate:-/

0 0
možnosti
JP

Úplně ignorujete, že tito lidé nereprezentují Ukrajinu, ve volbách propadli. To je, jako kdyby nás chtěl někdo nálepkovat podle Dělnické strany.Příznivcům Kremlu připomínám, že první dvě místa obsadily strany Jaceňuka a Porošenka. Navíc postavu Bandery nelze vykládat tak jednoduše, jak to prezentují proruští blogeři.

8 0
možnosti
Foto

Pochod Banderovců Kyjevem proběhl za souhlasu Porošenkovy a Jaceňukovy vlády.

Též není nic známo o tom, že by západ nějak protestoval.

Z tohoto vyplývá, že západ nacismus na Ukrajině de facto podporuje.

Vzhledem k tomu, jak se Banderovci chovali k jiným rasám a menšinám (viz diskuse), tak je můžeme označit za nacisty.

3 7
možnosti
Foto

Jenom k té teorii měněcennosti:

Bylo to právě naopak,nacisté prohlašovali, že Židé jsou příliš intelegentní a podnikaví,než aby se s nimi dalo v pokoji a míru žít. Že tedy mají tendenci vše ovládat.

0 2
možnosti
Foto

A nejen ovládat, ale do všeho mluvit a všemu rozumět nejlépe. Poslyšte, pane Řezníku, ale nevypadáte.... (pro neznalé - jde o jednu starou anekdotu) ;-D

Jistý nacistický badatel zjistil, že i Wagner měl židovskou babičku, či koho. A protože by už jim žádný jiný hudební skladatel nezbyl, tak zlikvidovali pro jistotu toho badatele.

2 0
možnosti
Foto

Banderovce můžeme považovat za extrémní nacionalisty fašistického typu, těžko přímo za nacisty, jelikož z nacistickou ideologií neměli nic společného.

1 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že se Banderovci snažili vytvořit etnicky "čistý" stát vyvražďováním jak jiných ras, tak národností, můžeme je považovat za rasisty a rasismus byl hlavní myšlenkou německého nacismu.

Takže označit Banderovce za nacisty plně sedí.

3 9
možnosti
JR

J41a46r51a 55R44a27n75k

4. 1. 2015 19:00

Bude to asi tak 50/50;-)

Horrific Documentary on Russian Neo Nazis part 1 - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=aLUxuq-E9yA

May 4, 2008 - Uploaded by RussianComrade

0 1
možnosti
KV

ještěže ten váš Úsvit tyhle tendence ale vůůůůůbec nemá ;-D i když já jsem zapomněl, vy ty Putinovy obrázky nosíte snad i po kapsách jsko  svátost Rv

10 2
možnosti
KM

Ano. Připomíná to historii útlaku Ukrajiny bolševickým Ruskem.

11 0
možnosti
JM

Blábol z totální neznalosti.V raném sovětském svaze byli největší katané:

Stalin - gruzinec

Berija - abchaz

bratři Kaganovičové - ukrajinci

Kde vidíte nějakého Rusa??

2 7
možnosti
Foto

Máte pravdu. Podpora nacistického režimu Česko nectí, i když je jen vynucená a poskytnutá z pozice vazala EU a NATO. Je třeba přestat mlžit a vyjádřit jasně podporu demokratickým procesům !!

4 8
možnosti
JR

J85a50r40a 90R84a44n34k

4. 1. 2015 19:04

Russian National Unity (RNE), founded in 1990 and led by Alexander Barkashov, has claimed to have members in 250 cities. RNE adopted the swastika as its symbol, and sees itself as the avant-garde of a coming national revolution. It is critical of other major far right organizations, such as the Liberal Democratic Party of Russia (LDPR). Historian Walter Laqueur calls RNE far closer to the Nazi model than the LDPR. RNE publishes several news sheets; one of them, Russky poryadok, claims to have a circulation of 150,000. Full members of RNE are called Soratnik (comrades in arms), receive combat training at locations near Moscow, and many of them work as security officers or armed guards.

3 1
možnosti