Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Za havárii toho dopravního letadla je zodpovědný především ten, kdo mu tam dovolil přeletět. Území, kde probíhají boje, mělo být už dávno uzavřeno pro civilní leteckou dopravu. Že se Obama snaží toho zneužít k propagandě, je také jasné.

Znovu je třeba připomenout, že celý konflikt začal kvůli naprosto neuvěřitelnému vměšování USA do vnitřních záležitostí Ukrajiny s tím, že Obama posvětil násilné svržení demokraticky zvolené vlády. Obama, Kerry s McCainem také podporují všechny násilné až fašistické projevy současné, samozvané ukrajinské moci. Naopak Obama odsuzuje přirozený odpor části ukrajinské společnosti vůči nevoleným pučistům. Podle Obamy měli pučisté právo použít násilí proti demokratické vládě avšak nespokojení občané nemají právo se bránit vůči nevolené, pučistické vládě. Vypouštěním mlhy je rozpoutání protiruské hysterie. Zde má pravdu Václav Klaus, že Rusko bylo do konfliktu zataženo proti své vůli.

Podle mně jde zatím o největší přehmat či zločin politiků USA od roku 1945. Horší než Vietnam, Jugoslávie či Irák.

0 0
možnosti
JM

Souhlasím s Vámi, karma R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik