Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ono se tu u nás nepsalo, či při reakcích na teror. útok v Paříži  se ani nezmínila taky teror. akce den či dva dny předtím v Bejrútu.. 43 mrtvých a    240 zraněných. V tom vidím tu faleš, že některá událost stojí za nepřetržité vysílání v TV a spoustu aktivit, jiná se přitom ani pořádně nezmíní..

Islám v Evropě je prostě cosi jako časovaná bomba..

"Zatímco hinduisté, sikhové, křesťané, parsové a židé spolu s několika milióny stoupenců animistických náboženství mohli v relativní harmonii koexistovat, bylo náboženství, které neumělo uzavírat žádné kompromisy a stálo stranou od ostatních - islám..."

(Mahátmá Gándhí)

Seznam islámských teroristických útoků Za posledních 30 dní - http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

Tomáš Pojar: „Politická korektnost“ je cestou do xenofobních pekel - http://svobodneforum.cz/tomas-pojar-politicka-korektnost-je-cestou-do-xenofobnich-pekel/

Zastavit toleranci ke kampaním na podporu terorismu na amerických univerzitách - http://www.frontpagemag.com/fpm/260837/freedom-centers-campaign-stop-campus-support-elliot-resnick

Po krásných slovech teď musí přijít ošklivé činy - P. Robejšek

Dokud se konečně nezarazí pouštění migrantů do Evropy, dotud bude toto potenciální nebezpečí jen bobtnat..

Evropa se svou politickou korektností sama připravila o zmužilost

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik