Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Rovnez si myslim, ze pubertalni venceni prasatek u mesity cele tema zlehcuje. Precteme-li si ceskou ustavu a nasledne Koran, musime dojit k nazoru, ze tady predevsim zadna mesita nema co delat. Doufam, ze uz se k teto vrazedne a brutalni ideologii konecne zacne pristupovat jako k dalsim hnutim potlacujicim lidska prava a svobody.

2 0
možnosti
JT

Je treba, aby nase republika nebyla Muslim Friendly. Zadne mesity, jakykoliv pokus o aplikaci jejich pseudoprava tvrde popirat a podporovat jine duchovni smery.

3 0
možnosti
ZB

To Vám trvalo tak dlouho,než jste přišel na to, že Okamura je jen populista a hlupák?

3 2
možnosti
MT

Já si naopak myslím, že muslimům je třeba v Česku dát najevo, že my jsme tady doma, naopak oni jsou na pro ně cizím území a nebudeme jim tolerovat jejich roztahovačné způsoby ! V tomto jsem s Okamurou zajedno. [>-]

3 0
možnosti
ZB

Doufám,že se vysvléknete do naha a půjdete venčit prase před mešitu.Doporučuji Brno,místní mešita je malá nenápadná budova mezi paneláky a místní budou mít tak dobré divadlo.Tím dosáhnete určitě velkého vítězství.;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 37,36
  • Průměrná čtenost 2171x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik