Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

katango

11. 9. 2009 15:05
Například

mně je z Paroubka blivno.

0 0
možnosti
RK

romualda

11. 9. 2009 11:13
Já zas neznám

Já zas neznám mnoho lidí, kteří by měli rádi Topolánka, Langra, Tluchoře, Římana, dříve také Tlustého a čím to, že ODS možná vyhraje? Nehledě na to, že v roce 2006 slibovala všechno všem a že pak sami přiznali, že dobře věděli, že to nesplní. Není to divné?

0 0
možnosti
MK

hopajda

11. 9. 2009 9:00
:

Zda mam porovnávat co řekl Paroubek a Topolánek tak jsou za jedno. To že tvrdil že se má rozhodnutí soudu akceptovat "jak píšete" mi nejde dohromady stím že tvrdil, volby budou co nejdříve.

 http://zpravy.idnes.cz/rozhodnuti-soudu-odporuje-ustave-rekl-po-oznameni-verdiktu-sef-cssd-1j8-/domaci.asp?c=A090910_165242_domaci_bar

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

11. 9. 2009 8:58
Ano chápu

Že modrobolševíci by nejraději v čele ČSSD viděli nekňubu typu Špidly, ale to se jen tak nestane. :-)

0 0
možnosti
MK

hopajda

11. 9. 2009 9:05
Re: Ano chápu

Pamatuji že Špidlu jako premiera taky každý odsuzoval a jako europoslance ho musel chválit i Topolánek. Špidla tam totiž aspoň něco dělal. Ale pamatuji si ho matně a myslim že se choval jak šašek ;-D to je asi osud premiérů.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

11. 9. 2009 8:53
krásně si tu notujete

puchejřovi lokajové....a co čssd?na té vám nezáleží?

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

11. 9. 2009 9:14
Re: krásně si tu notujete

Nejvíce na ČSSD záleží modrobolševíkům, to jsem měl tu čest vypozorovat. ;-D

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

11. 9. 2009 8:13
A teď, "Pepku,vyskoč!"

0 0
možnosti
D

Dennys

11. 9. 2009 8:02
No nevim

No, přiznejme si to. Kdo z nás má rád destruktivní politiku a humpoláctví Mirka Topolanka ?? :-) Vice uz nebudu psat, vse uz jsem napsal - Simonik, Polanecky, Ziegler, ted Vy ........... to by mi upadly prsty. Prestante personifikovat a zamyslete se nad dusledky vladnuti obou konkurencnich stran za poslednich 18 let.

0 0
možnosti
B6

best 68

11. 9. 2009 7:24
Paroubek

Asi se pohybujeme každý v jiném prostředí, já zase neznám lidi kteří by měli rádi Topola, Langra, Dalíka a spol. natož Kalouska. ale tady každý trouba se musí otřít o Jyrku /ted třeba nemyslím Vás/ , tak co tak zničit ODS nebo POT 09 ?  

0 0
možnosti
MP

Vrah

11. 9. 2009 7:55
Re: Paroubek

Ono jde o to, „jak moc“ je kdo nemá rád. A do té doby, než se objevili výtečníci Paroubek & Rath, se mi z žádného (nekomoušského) politika nikdy nechtělo zvracet. Nikdo se mi nikdy tak neekloval. A to je, hádám, to, oč tu běží.

0 0
možnosti
JV

notabene9

11. 9. 2009 7:23
Sice to..

Sice to asi nestojí za reakci, ale budiž..Rozlišujme mezi lídry stran a stranami..Lídři přicházejí a odcházejí..Někteří vydrží pár let, jiní méně..Jsou lídři horší i lepší, a to platí o všech politických subjektech u nás..To, že se někomu nelíbí Paroubek (a ten kritizován jistě být může), neznamená, že je třeba zavrhnout celou sociální demokracii a vůbec levicovou politiku..V době tržního hospodářství a navíc v době krize je nemyslitelhné, že budou všcihni orientování pravicově..Zřejmě to bude mezi základními směřováními ještě dlouho minimálně půl na půl..S tím počítejte, milý autore..To Paroubek moc neovlivní..

0 0
možnosti
DM

G4Danny

11. 9. 2009 7:55
Re: Sice to..

Vase reakce se vubec nevztahuje k clanku - ani slovem. Autor ani nahodou nezavrhuje levicovou politiku, preje si jeji vycisteni od populismu a ekonomicke nezodpovednosti. Take autor nehoruje pro pravicovou orientaci, pouze kvituje s povdekem (ojedinely jev) rozdeleni prave casti politickeho spektra a byl by rad, kdyby i levice nabizela vetsi mnozstvi alternativ. Zejmena alternativu (volne cituji), ktera by se drzela prosazovani zajmu zamestnancu a pracujicich vubec a zaroven se programove vyhybala populismu a zadluzovani zeme. Osoba Jiriho P. je v clanku zminena spise jako ilustrace - zosobneni prave tech zapornych vlastnosti politiky CSSD: populismu a "nezodpovednosti jako programu".

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

11. 9. 2009 7:22
Fenomén Paroubek

Je fakt, že od dob mediálně vygenerovaného "občana přikulovače" je Jiří Paroubek největším fenoménem české politické scény. Počínaje CzechTekem je prostě všude; všichni mluví o Jiřím Paroubkovi, všichni (ne)chtějí Jiřího Paroubka a až Chorche odejde za svými předky, polovina bloggerů spáchá sebevraždu, protože ztratí smysl života. Poněkud nechápu logiku těchto bloggerů: pokud je Paroubek tak neschopný, hloupý a veskrze destruktivní, proč ta kritika? Naopak bych se tetelil blahem, že má politická strana, kterou nehodlám volit, ve svém čele právě Jiřího Paroubka...zřejmě v tom bude onen paradox, že za panování tohoto "neschopa" dosáhly preference sociální demokracie závratných výšin. Cesty Páně jsou holt nevyzpytatelné a takové různé Cíglery, Šimoníky a Polanecké občas podezírám z toho, že jsou velmi pilnými příznivci a voliči Jiřího Paroubka...nejsou?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
Neustále sleduji zprávy a nahlas přemýšlím nad tím, jak se tento svět mění a co to znamená. Vedu si také blog s videoarchivem.

Bavit se spolu můžeme i na http://twitch.tv/juppeek