Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je děs, že naše bruselské elity dosud nenašly řešení.  Je děs, že uprchlíci "před válkou" nejsou spokojeni ani s Francií a řádí, aby se dostali dále.

Ani Francie si neví rady, jak je to možné?  Je děs, že naše vláda nenašla řešení alespoň pro nás. A nikde žádný lídr, alespoň pro naše zájmy Už to stejně  vypadá , že už je pět minut po dvanácté.

3 0
možnosti
Foto

Asi proto, že jsou tyto tábory už plné. Nás tady v ČR brzy čeká něco podobného, neboť Rakousko v zoufalé snaze uprchlíkům pomoci, stavělo jim už v květnu stanové tábory. Jenže Plaváčci v žádných stanech bydlet nechtějí (stejně tak jako dlabat něco pro ně nechutného z ešusů), protože jim přece převaděči slíbili, že tady dostanou nové byty či domky (a truhly zlata). To stejné, co platí pro Francii, je také v Rakousku a Maďarsku a je jen otázkou pár týdnů, kdy se k nám všichni tito "volně pobíhající" uprchlíci dostanou k nám a začnou se na ulicích dožadovat jídla, cigaret, pití a bydlení. A těm, kterým už z toho všeho tím dlouhým čekáním v táborech na ten blahobyt hrabe, vážně hrozí, že si to začnou (jak jsou už zvyklí z domova) - brát násilím.

11 1
možnosti
BL

Vážený pane, sdílím s Vámi Vaši apokalyptickou vizi- bohužel. Je třeba také vidět, že mimo těchto ekonomicky motivovaných dobyvatelů, je zde také spousta náboženských -i.e islámských fanatiků, kteří -podle mého názoru- nyní víceméně jen čekají (až na "drobné" excesy, jako najetí autem do lidí na pěší zóně v Grazu a dvou místech Francie kolem Vánoc, občasného znásilnění, pár granátů v Malmo apod) na vhodnou dobu, aby zopakovali Madrid 2004, či Londýn 2005.. Nikde se ani nedočteme, kolik "spících buněk" odhalí tajné služby denně v zemích EU. Musí to být desítky případů, řekl bych..

No a tyto dvě síly- ekonomická lůza (často také s muslimským backgroundem) a islámská chátra budou podle mého zcela dostačovat k tomu, aby zde nastala apokalypsa. Zejména pokud vidíme naprostou neschopnost EU i jednotlivých vlád řešit bez pardonu právě tyto "drobné excesy". Co řešit..zatím je víceméně nepřijatelné je byť i jen přiznat. Je lepší je označit za hoaxy.

Jsme sami sobě nemilosrdnými katy i hrobaři..EURv

1 1
možnosti
PN

Jak je vůbec možné,  že nejsou v uprchlickych táborech.

7 0
možnosti
MT

A pokud by byl nekdo chycen mimo uprchlicky tabor, tak OKAMZITE deportovat, at je jeho status jaky chce. Za par supu by se naslo dost statu v Africe, ktere by je vice nez ochotne prijali...

4 0
možnosti
KV

Ve Francii zuri jen multikulturni obohaceni.

9 0
možnosti
JM

Zuřila válka v Rakousku?

Proč mladý muž Radek nechal doma své blízké na pospas rusákům a zmizel za kopečky? Místo aby zůstal v kulturně blízkém Rakousku, kde by se jistě cítil lépe, odešel do země kulturně Čechám naprosto vzdálené. A teď se ve svém blogu pravidelně diví, proč to lidé dělají:)

0 23
možnosti
MR

driv USA, pak Mexiko, nic tak vzdáleného jak si myslite, jsem jako ryba ve vodě. Zkuste to.

Nemel jsem rodinu, tu jsem založil v Americe. Nesel jsem pro dávky a nikdy je nebral. Nebral jsem nic útokem, šel jsem poslušně s papííry, cestu si zaplatil, půjčil na ní a splatil, legálně - Cáritas.

18 0
možnosti
PK

No zřejmě mají v Británii známý a příbuzný.

Ale nechápu jak si můžou britové dovolit odmítat přijmout je na svý území. Tady je pár odkazů jak se činí britská válečná loď Bulwark. Loví lidi v okolí Libijských břehů a vozí je na Sicilii. Potopit tudle loď, to by si Evropa oddychla.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3114186/Royal-Navy-desperate-bid-save-500-migrants-four-boats-distress-seas-Libya.html

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/defence/11602153/HMS-Bulwark-rescuing-400-migrants-in-the-Med.html

http://www.theguardian.com/uk-news/2015/may/04/royal-navy-migrant-mission-delayed

Kurňa proč si ty lidi neodvezou k sobě do Britanie? Britové dovážejí lidi na kontinentální Evropu!!!

5 0
možnosti
MR

taky nechápu proč je neodváží zpět

3 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik