Znásilnění - když dva dělají totéž, aneb ze Somálců jsou Švédové

Naposled se to stalo na finském plavidku, v novinách titulky hlásaly OSM ŠVÉDŮ ZNÁSILNILO ŽENU.  Že se jednalo o somálské muslimy se nepsalo. Kdyby to byli Poláci nebo Španělé, to by bylo jiné, a co by média dala za to kdyby to byli opravdoví Švédové, aby se řeklo že to jsou také kanci, ne že ne.

Ono ale už těch skandálů bylo hodně, a nejedná se ani o ta znásilnění, takoví xindlové se najdou všude, ale o to jak se to politicky korektně podává. Nebýt internetu tak se nikdo nedozví proč se ze Skandinávců houfně stávají taková zvířata. Už skoro před pěti lety byl skandál když muslimští utečenci znásilnili jedenáctiletou Švédku ve Stockholmu, dvacet muslimských žadatelů o azyl z blízkého tábora pro uprchlíky vniklo na plovárnu a začali obtěžovat děti. Kluci se bránili, i tu holku, ale nebozí uprchlíci, neznalí místních zvyků, strhali z dětí plavky, a tu jedenáctiletou znásilnili jeden po druhém.

Policie s tím případem nehnula, prý je nemožné je identifikovat. A co DNA? Ale spíš co politická korektnost? Najít je by asi nebylo tak těžké, ale byla by to xenofobie. Takových případů je víc jak dost. V Anglii řádil pár let velký pakistánský gang, znásilňovali nezletilé, k prostituci nutili, a policie se dlouho bála zasáhnout, strach z nařčení z xenofobie a rasismu je veliký, ale novináři se toho domákli, a zakročit se muselo. I když nejsou za mřížemi všichni, a pakistánské holky mají strach, a ví že od britské policie moc ochrany nedostanou, přes moc křičet o pomoc také nemohou, to by i ony byly za islamofobky. Čili i já se přidávám k těm co viní naši společnost za tyto případy. Násilníci jsou všude, ale je na nás to brát padni komu padni. Čím více politické korektnosti, tím více lidí to dožere. Pak budou připisovat všechny násilné činy přistěhovalcům i v případech kdy tomu tak nebude, čímž se problém zhorší.

Zatím je to většině jedno, tyto problémy jsou jaksi lokální, daleko, ale nepřestanou se přibližovat. Hlavně ta předpodělanost, a vůbec nechápu  proč je tomu tak

Autor: Milan Zavala | úterý 10.2.2015 16:14 | karma článku: 41,23 | přečteno: 3212x