Zatkli afghánského ilegálního migranta za znásilnění a vraždu

Nechci tu psát černou kroniku, to se stává  v každé společnosti. Ale zaráží mě ty fofry po té liknavosti třeba po novoročních rejdech a jiných zločinech, kdy se jedná o hosty Merkelové. Oběť je totiž dcera vyššího EU úředníka

jménem Clemens Ladenburger.  ZDE To je pak jiné tóčo, to pak jde rychle. Maria Ladenburger, oběť, byla vzorná dcera EU úředníka. Angažovala se v péči o uprchlíky, ten co jí znásilnil a poté zavraždil, byl v péči v rodině coby mladistvý, bylo mu sedmnáct let. Jde pouze o úchyla kteří se občas rodí, s tím nejde nic dělat. Nevraždil proto že mu bylo v Německu ubližováno, naopak. Vraždil jen proto že je úchyl.

Holka si to nezasloužila, byla naivní, zblblá, ale hodná.  Dobře že ho konečně chytli, ale je tu ještě jedna dřívější vražda jedné docela obyčejné holky, jménem Carolin G, blízko Freiburgu, tam kde našli Marii, a možná jí má na svědomí ten samý Afghánec, policie nyní na tom - konečně - pracuje. To ale byla obyčejná holka, a nechali to plavat. Znásilnění se dnes koukám moc neřeší, aby nedošlo k nějakému rasismu a pak to končí tragédií.

Problém je že se to začne řešit tak jak se sluší a patří až když se to dotkne elit. Ostatní ať si trhnou nohou. Rodina si místo květů na dívčin pohřeb zažádala o peněžité příspěvky pro uprchlíky.

DODATEK

Afgháský chlapec byl už policii znám coby rváč, ale nechali ho být, nebyl vyhoštěn. Rodina zavražděné místo květin žádá o peněžní příspěvky na uprchlíky.

http://de.blastingnews.com/politik/2016/12/freiburg-eltern-der-ermordeten-maria-l-sammelten-auf-beerdigung-spenden-fur-fluchtlinge-001304383.html

Autor: Milan Zavala | neděle 4.12.2016 19:22 | karma článku: 43,63 | přečteno: 2752x