Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Pan Pjakin se domnívá, že Evropský chalifát, jehož součástí bude Německý islámský stát, bude řízen Íránem:

V. V. Pjakin: Otázky a odpovědi ze dne 2. 11. 2015

http://outsidermedia.cz/v-v-pjakin-otazky-a-odpovedi-ze-dne-2-11-2015/

2 0
možnosti
NM

...8-o  co ten nadpis,...já myslel,že jste taky naletěl jak řečem od Havla ale i Klause...to se to ale poslouchalo8-o8-o[>-]

0 0
možnosti
LB

Právě s negativními následky přívalu nepřizpůsobivých a nepoužitelných etnik do Evropy počítají plány organizátorů v pozadí. Chudá Merkelová je pouhou služtičkou najatou onačejšími figurami. Cílem je odvrátit krach amerického státu a pád dolaru. Prostředkem k tomu je oslabení Evropy, pokud možno rozvrat i občanskými válkami, aby bylo komu prodávat zbraně a vše co válčící strany potřebují.

1 1
možnosti
MR

M86i61l14a40n 49R96a31d28e78k

8. 11. 2015 20:22

to je blbost. To podle vas USA take zacali WW2 aby pak na tom vydelali  a po te velke krizi se postavili na nohy? Ale evropane to maji v krvi, naslapnou do hnoje a vini Americany

4 0
možnosti
KC

Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Frau Merkel však zhloupla, naši předkové to věděli, ona zapomněla. Možná si vzpomene, až bude Německo jak u snědeného krámu s chomoutem na krku a svištícím muslimským bičem nad hřbetem.

4 0
možnosti
SB

Kdyby už nikdo do Německa nepřišel, tak to časem opravdu nějak zvládnou

............................

Nezvládnou. I kdybxy do německa už nikdo nepřišel, stále by tam ještě zůstávaly dělohy německých žen.

1 0
možnosti
SB

Oprava: muslimských žen.

3 0
možnosti
MP

Ten nápad s výstavbou nového Aleppa v Německu je spíš individuální nápad jednoho architekta, který by si na tom pošimral svoje ego. Horší je, že se tomu dala taková publicita. Vždyť někteří uprchlíci už dříve přicházeli s představou, že v Evropě dostanou byty a auta. Výroky některých nezodpovědných politiků se dají vykládat tak, že Německo opravdu potřebuje další lidi. Kdo by toho v tísnivé situaci nevyužil. Do Ameriky taky proudili davy lidí, kteří hledali práci a nové uplatnění. Jenže tam byla přísná imigrační kontrola, nemohl tam přijít kdekdo.

Zkrátka nezodpovědní politici prostřednictvím médií navařili kaši, kterou se Evropa zadáví. Měli by spíš promýšlet poválečnou obnovu Sýrie, místo aby doslova usklaňovali lidi v kostelích, hangárech a stanových osadách v Německu. Budou z toho akorát skladiště "třaskavin". Z té neutuchající blbosti jde už strach.

16 0
možnosti
MP

...proudilY davy lidí:-)

0 0
možnosti
ZM

Nějak jim ta vedoucí úloha v EU zatemnila myšlení. Němcům.

7 0
možnosti
MR

M61i86l85a88n 28R16a17d85e78k

8. 11. 2015 19:04

no, nekteri Nemci, ti kteri neznaji uprchliky jen z vlaku, uz se jim rozsvecuje. Ale Merkel, de Maizierovi a jinym vubec ne. Tem nic nehrozi, tak co.

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik