Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......MOc dobře napsáno !  Sobotka má všechno pod kontrolou, jak nám pravidelně v TV sděluje, tak proč bychom se báli ?  Neskončí to dobře! JSem už letitý, ale co čeká moje potomky, a celou Evropu...hrůza !  R^R^R^

6 0
možnosti
Foto

trochu to připomíná vyprávění mého známého, který hovořil o svatbách ve svazácké košili na stavbě mládeže v Ostravě v padesátých letech.

3 0
možnosti
BP

Teda kriploidnější estrádu s kanystrovým bubeníčkem a hysteroidním sluníčkařením těžko už něco překoná. Slovo trapárna ani zlomkem nevyjadřuje projev té skupinky pizdíků ...

9 0
možnosti
PS

Ti rádoby hudebníci na videu - nic trapnějšího jsem v poslední době neviděl. Opravdu se stydím i za ně . Za jejich hloupost, naivitu a ignorantsví reality, ve které žijí. Ti jejich diváci musí zákonitě pohrdat evropany, kteří si nedokážou udržet vlastní zemi a ještě u toho poskakují a pozpěvují.

24 0
možnosti
PB

.....  doufám že ten magor umí na tem pádle vysmahnout aj requiem,- za chvilu to bude aktuální ! R^

6 0
možnosti
SK

Blok -super jako obvykle.

Video- nevím na čem jedou ale musí to být fajn matroš.

Ale hlavně dělat v pár lidech kašpary lidem co se nudí, když někde čekají ve frontě je něco pozitivního pro svět a sluníčkového pro chudáky migranty ?

To je naprostá magořina ale naprosto šílená...jen vyšší level sluníčkového vidění než bych vůbec čekal...

19 0
možnosti
PK

P96e42t68r 84K71ř57í75ž

3. 12. 2015 0:02

Co dodat R^. K textu stěží něco, co by v něm chybělo. Tak alespoň k videu: kdyby nebyl prosinec ale léto, určitě bych snědl mouchu, protože jsem na to koukal s otevřenou pusou :)  Buffoons!

P.S. A ještě jednou jsem si to pustil. Tak taková byla ta 60. léta... Myslím, že ten s tamburínou si balí cigarety z něčeho, co v Čechách roste na malých mýtinách hluboko v kukuřičných polích...

P.S.2  A ještě jedno přehrání. "Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom absurdný?" Já snad dneska neusnu :-)

18 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik