Výsledek voleb v EU budou určovat Rusové

Pár hackerů, a ovládnou svět. Zajímavá logika, pro mnohé je Rusko stále jakoby komunistické, ale kde to prohraje levice - ruská práce. Dnešní CIA varuje EU že jim to také hacknou, ve Francii to vypadá na souboj dvou pravicových

kandidátů, v Itálii už také hrozí populistická hrozba, čili protimigrantská strana která to může vyhrát, a nedej bože aby Němce přešla poslušnost. Takže pokud to nevyhrajou ti správní kandidáti a dnešní elity přijdou o koryta, aspoň bude jasno. Nevyhráli to. Byla to práce Kremlu. 

Mají se na to připravit, teď ještě JAK. Bude cenzura? Dnes je to těžké, i tam kde ta cenzura je opravdu silná, i tam prosakují informace. Budou volby prohlášeny za neplatné? Budou tlačit na lidi aby věřili dnes už velmi profláknutému mainstreamu? Jak? 

Budou lidé věřit našim tajným službám, když to tak poťapkali s tvrzením že Saddam měl ZHN? Když se každou chvíli dozvídáme že třeba o Amrim německá policie věděla, dokonce samotní uprchlíci na něj policii upozorňovali, a NIC se nestalo?  Totéž střelec ve Ft. Lauderdale, svěřil se FBI že slyší hlasy které mu našeptávají že se má dát k ISIS, a NIC se nepodniklo, a spousta dalších zpráv které ani v mainstreamu už nelze ututlat?

Nevím jestli v Německu projde zákon o pěti letech vězení za nepravdivé informace,(koho by asi chteli trestat?), a hlavně kdo bude určovat co je pravda a co ne. Ministerstvo pravdy?  Doufám že tu pitomost soud zamítne a Německo zůstane demokracií. Ale elity jsou nervozní, a mají asi proč. 

Autor: Milan Zavala | sobota 7.1.2017 19:17 | karma článku: 41,95 | přečteno: 1534x