Vypadá to že Makedonci ani Maďaři neudrží ty velké davy které se valí na vysněné Německo

Když se velké davy dají na pochod, tak je zadrátované hranice udrží jen na chvilku, a policie ani armáda to nezvládne. Ne v demokratickém světě kde se na ně nebude střílet. Pravda, ve Francii byl před pár dny první zastřelený

převaděč, cajti stříleli ostrými. Ještě že se to stalo v té správné zemi, být to v Makedonii, tak by měli zaděláno na pořádný průšvih. Makedonci se sice snaží, občas užijí pepřák, ale to funguje dočasně. Lidé se prostě provalí a je to.

Všichni prchají jak o život, je to logické, v Řecku je to drsné, je tam válka, a jedině Německo může uspokojit jejich touhy. To žádné kvóty ani výpalné za každého urpchlíka který si vybere zemi podle dávek nevyřeší, a tuhle blbost nelze stupňovat do nekonečna. Časem dojdou prachy, místo pro nové příchozí už také moc není, a trpělivost - oboustraná - má také své meze.

PŘEJDOU SKORO VŠICHNI, vide sice nejsou čerstvá, jsou z minulého roku, ale dnes to není lepší.

ANI MAĎAŘI NEZVLÁDAJÍ

PEROU SE  mezi sebou a policie s tím těžko něco může dělat. Pamatuji na můj utěk do Vidně, bylo tam i pár Poláků a Maďarů, ale ve snu by mi nenapadlo že bychom se mohli rvát. A nedá se říct že by se o nás starali vzorněji.

Frontex ale nedělá ani to co Makedonci nebo Maďaři. Tohle prostě není zvládnutelné, kdyby se lidé do Evropy trousili, tak možná, ale tohle je nával a uvidíme jak to Německo zvládne tento rok.

Autor: Milan Zavala | pátek 6.5.2016 0:25 | karma článku: 41,32 | přečteno: 2535x