Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Tak policie zatím asi opravdu zvládá. Vzhledem k minimu uskutečněných teroristických a jiných útoků určitě, některé se ale podařilo zastavit na nejposlednější chvíli. Otázka je, jak dlouho ještě. A hlavně je to od základu špatně, jen příslovečné chytání malých ryb.

Poměrně čerstvé video z Milána, kde to věru nebylo pěkné. Jen nejsem schopen rozklíčovat, kdo to tam dělá bordel, taliánsky nevládnu, no je to snad k tématu. Třeba to tu někdo osvětlí víc a líp, děkuji.

0 0
možnosti
MR

Zatim bude klid, to je v zajmu islamistu. Oni sami mozna odkrouhnou nektere nedockavce, nejdriv musi dostat do Evropy co nejvice potencialnich bojovniku, cili se musi vsichni tvarit ze utikaji od islamistu kteri je chudaky chteji povrazdit.

Az jich bude dost, nebo se stane zazrak v ktery doufam, a EU zatne tipec, tak se to rozjede. To da rozum, ne?

0 0
možnosti
JH

Vaše přání pane Radeku, aby se Evropa opravdu vzbudila a své břehy obšancovala, se už nesplní.Máte smůlu, už je pozdě ! Podle včerejší zprávy ( viz.aktuality.cz ), vojenské lodě EU zachraňují utečence u břehů Libye a přepravují je do Evropy místo toho, aby je vracela.

0 0
možnosti
TN

Za chvili nastane cas porídit si zbrojní pasy a k tomu nejakou tu zbran a branit se sami,nebo z nas jednoho dne budou sluhove islamu.Nechápu jak muzou byt v EU tak tupí,pokud to tedy není jejich zájem.Treba si nahore rekli ze je nas moc a takto se to nejak samo zkoriguje.

1 0
možnosti
PS

Karma. Problém vidím momentálně, pokud by i elita prozřela a chtěla ty tisícové davy eskortovat zpět, jestli je to technicky možné. Představte si dav a proti něm kordon policistu, který je vyzývá k nalodění. Odmítnou. A pak? Střelba? Co by to udělalo s mezinárodní politikou a vazbami na dodavatele ropy, kterým by to ímáni přefiltrovali jako útok na islám? Když to došlo tak daleko, jde to ještě vrátit, aniž dojde k násilí? Zapeklitá situace.

8 0
možnosti
JR

J27a88r47a 85R44a98n92k

7. 6. 2015 5:36

Problem je narod, ktery neni za jedno.....v tom vidim zapeklitou situaci ja.

3 0
možnosti
MN

Tady je ukázka, jak by mohla vypadat výchova našich dětí v budoucím Evropském chalifátu:

---------------------

And the lesson for today, kids, is . . . ISIS beheads a Libyan soldier outside a mosque for 'education purposes' - and the youngsters don't even seem shocked 

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3110801/What-children-seen-ISIS-beheads-Libyan-soldier-outside-mosque-education-purposes-youngsters-don-t-shocked.html

--------------------

Pro ty, kteří nemají angličtinu ve svém repertoáru asi takto:

Barbarští džihádisté Islámského státu brutálně před mešitou popravili příslušníka vládní armády Libye, která má nyní centrum v Tobruku.

Uříznutí hlavy sledovala skupina chlapců ne starších než 8 roků, kteří byli k popravě přivedení z "výchovných důvodů". Jeden džihádista pak držel uříznutou hlavu ve vzduchu a chlapci si se zájmem prohlíželi na zemi ležící tělo bez hlavy zalité krví a spolu s ním pózovali pro fotografy.

Nepřehlédněte video z vojenského dětského tábora na konci článku.

7 0
možnosti
MR

clanek jsem cetl predevcirem, a uz drive jsem se v mem clanku o ISIS zminil, a prirovnal k Treti risi, jenze nackove a bolsevici se tim ale nechlubili, delo se to pod rouskou, tyto zrudy to vytrubuji do sveta. Cert vi co je horsi

8 0
možnosti
KC

Pan Milan má, bohužel, pravdu. Proti zabijákům je třeba bojovat jinak než nabíháním na vidle.

11 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik