Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do Kanady se, podle mě, létalo zadarmo. Alespoň mladí zdraví muži. Zašli na ambasádu a odešli s letenkou. Pochybuji, že si ty peníze přivezli z Československa.

0 0
možnosti
MZ

M76i23l75a50n 38Z16i32c21h

4. 4. 2016 3:48

na letenku kanada pujcila bezurocnou pujcku a mel jste 5 let na jeji splaceni,s rocnim odkladem (80 leta),pujcka byla vazana tim,ze poletite air canada

0 0
možnosti
Foto

Jak se ta fuchtle s upravenou hlavou rozkošně rozčiluje, čeho všeho se jí nedostává. Když jsme na konci 50. nechtěli jíst starý chleba, který se musel dojíst, než se načal čerstvý, říkala babička: "Válku na vás." Války jsme se báli, byla ještě hodně živá, a tak nám i starší chleba chutnal. Těmhle parchantům nějak tu válku nevěřím.

15 0
možnosti
MR

Jo, to same rikala babi nam, cili me tezko budou presvedcovat ze utikaji pred jistou smrti nebo stradanim

5 0
možnosti
MP

Dnes světem hýbou nové technologie a média vůbec. Kde by vzali ti uprchlíci domněnku, že mají nárok na kdovíjaké bydlení a ještě zadarmo?

Dnes jsem jela sázet do svého lesa nějaké sazenice. Cestou lesem jsem viděla, jak na jedné pasece začíná pracovat parta asi 6-7lidí, vypadali na Ukrajince. Mám tak zhruba přehled, kolik se za takovou práci platí. Dělají přes firmu, která je najata lesáky. Takže nad nimi je pyramida šéfíků, oni berou pakatel a pěkně se nadřou. Ještě je mnohdy okradou jejich mafiáni. Jistě, jsou tady kvůli penězům, kterými podporují rodiny doma, tady mají jen na bydlení v nějaké ubohé ubytovně. Vzpomněla jsem si na různé arogantní běžence. Utíkají sice před válkou, ale chtěli by skoro luxus a ještě zadarmo. Není to celé nějaké divné? I v tom Německu jsou někteří cizinci skoro odíráni a jiným sypou do korýtek.

Takže rozdíly nejen dnes a včera, ale rozdíly v přístupu k jedněm a k druhým. Prostě nechápu.

12 0
možnosti
MR

Jo jo, ale zeptejte se nekoho ze ziskovek proc se nebijou jak lvi za Vietnamce nebo Ukrajince

8 0
možnosti
JJ

Pane Radku,máte ode mne karmu.Jste jeden z mála blogerů,kterým věřím.Vy víte,o čem píšete,protože jste si to prožil.A ať jdou do paďous ti,kteří Vám nevěři,Já nepotřebuji odkazy na různá videa,to musí mít jen ti,kteří nevěří sami sobě.Pošleme je ....někam?Každý mínus proti Vám je pro mne plus.Děkuji,Jirka.R^R^V[>-]

20 0
možnosti
Foto

Ty videa a dalsi podobna by meli poustet aktivistum denne a drzy migrant, at se pakuje odkud prisel, my ho sem nezvali.

10 0
možnosti
KC

Pane autore, svět je zadkem vzhůru a podle toho se mu dostane odplaty. Nezbývá, než počkat na boží mlýny, co komu namelou. Řekl bych, že všem nakonec zkysne úsměv a donutí nás uvažovat jinak. Správně k takovým koncům poznamenala paní Thatcherová, když řekla, že peníze i těch pracovitějších nakonec dojdou.

24 0
možnosti