Vánoce ani náš způsob života si vzít nedáme!

Kupředu levá, zpátky ni krok! Plány imperialistů zhatí naši vepři boubelatí! Republiku si rozvracet nedáme! Slogan za sloganem, a skutek utek. Pár hadrářů se zmůže na trapné útoky, a nejvyspělejší civilizace se třese strachy

Jeden ubožák, který se zmohl jen zmocnit se náklaďáku a zabít 12 lidí, nechci tu zneuctit jejich památku, a čest polskému řidiči který zřejmě zabránil tomu šmejdovi aby jich zabil více, ale uznáte že jsou muslimové břídilové. Kdybych chtěl vraždit tak mi napadá více způsobů jak zabít stovky lidí, ani by mě možná nechytli. 

A nechápu jak se v Evropě před takovým "nebezpečím" padá na kolena. V Česku, které je zatím zaostalé a neobohacené, tak i tam budou strašit se samopaly všude kde to smrdí Vánoci. Stejně to na nic není, tomu nelze předejít.

V Británii musí hlídat i betlémek se samopaly. Chápu Izraelce, ti jsou ve válce a za sousedy mají nepřátele, je jich okolo 8 milionů, ale velká, přelidněná a bohatá Evropa?

Betlémek potřebuje ochranku v Canterbury

Ale my se nenecháme, a šmytec. Němci to ví. My se prostě přizpůsobíme, na nás si nepřijdou. Za nedlouho ty Vánoce přestaneme naschvál slavit, a bude vymalováno.

vy nebudete měnit náš způsob života

 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 22.12.2016 22:45 | karma článku: 36,41 | přečteno: 978x