Válka nehrozí, teroristé si dali v EU na čas pohov, tak se přetřásají genderové

problémy, které vůbec problémy nejsou, ale musíme si je vyrobit. Ať už to jsou veřejné WC, to už v USA frčelo v 60. letech, feministky chtěly společné záchodky aby mohly kontrolovat neslušné, ponižující nápisy o ženách. Dnes se 

prosazují buď spolecné WC, nebo specializované pro každou úchylku, nevím jestli muž operovaný na ženu potřebuje jinou mísu, nebo gayové jiné splachovací zařízení, ale to by snad nevysvětlili ani aktivisté hrdinně bojující za společné nebo separované hajzly. 

Koukám že na přetřes přišla i nevinná básnička pro prvňáčky o maminkách. Prý genderově nevyvážené. Takže aby to bylo vyvážené, tak by měli dát dětem asi na vybranou, v básničce se ptát holek jestli dají přednost být tatínky a kluků se optat zda by raději nechtěli rodit děťátka. Přece už jsme vyspělá společnost a k čemu tu demokracii když bychom si nemohli zvolit pohlaví. Dnes si můžeme zvolit cokoliv, jen ne nelevicového presidenta nebo premiéra, to by pak byl fašismus, jak se to nyní projevuje okolo inaugurace v USA. A ty hrůzné vize budoucnosti pokud si ve Francii nezvolí levici, vypadá to že ne, a nedej bože aby to Merkel projela a nebyla znovuzvolena. To už pak není sranda, a lid volí špatně, nebo je naveden. 

Tak tyto srandy budeme propagovat do blba, jestli maminka a mamiňák, tatíneka a tatínečka,  přece jiné problémy neexistují, vše je v naprostém pořádku, nic nehrozí, občané se musí zabavit takovejma kravinama jako že holky budou stále rodit děti, a dost to bolí, což není od Matky Přírody fér, sice už máme anestézi, ale stále to není procházka růžovým sadem, tak aspoň budeme dělat že kluci budou moct rodit také, ať si užijí, šovinisti jedni, stereotypy se nebudou trpět. Leda že nám v budoucnu takové věci evropské islámské vlády vyženou z hlavy.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | úterý 17.1.2017 18:21 | karma článku: 38,64 | přečteno: 1031x