V Řecku ne všichni vítají uprchlíky, najdou se i ti co po nich střílejí a potápí čluny

Podle všecho v Egejském moři řádí maskovaní muži kteří potápí bárky s uprchlíky, neziskovky šílí. Svědci také tvrdí že řečtí pohraničníci dokonce odepírají vstup novým migrantům i na souši. Staly se případy kdy neznámí pachatelé

udělali otvory do nafukovacích  člunů převaděčů, a i jinak je poškodili, a pak museli ty čluny odtahnout zpět k tureckým břehům, čímž ohrozili uprchlíky. 

To vyvolalo velký protest od organizace Human Rights Watch, a ti požadují okamžitou reakci od řeckých autorit. Podle této neziskovky se také řečtí pohraničníci dopouštějí nelidských činů když vracejí uprchlíky zpět do Turecka. 

Sedmnáctiletý Afghánec popisuje jak jejich člun byl zachycen lidmi v kuklách, nejdříve si mysleli že jim jdou na pomoc, ale oni agresivně odebrali člunu motor a odpluli. ZDE ČLÁNEK A VIDEO.

Takže nejen v Německu, Švédsku nebo Holandsku se podpalují ubytovny, ale i Řekové jsou nepřejícní a nechtějí být solidární. Ne a ne uvěřit tomu že masová migrace muslimů do Evropy bude přínos. Lidé se sice po pařížských atentátech budou této vlny trochu bát, ale politici budou dělat vše možné aby lid uklidnili. Ničeho takového se není co obávat. ČÍm více muslimů v Evropě tím to bude bezpečnější, přece nebudou pak ubližovat svým.

 

Autor: Milan Zavala | sobota 14.11.2015 3:52 | karma článku: 38,60 | přečteno: 1475x