Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Trochu bych vas poopravi. Ty stovky utoku na uprchliky jso ve skutecnosti spis jen desitky utoku na jeste nedostavene ubytovny pro uprchliky. 

Ano domovu,  ne koncentracich jako v CR. Ti zadatele o Asyl se tam v ramci rekneme okresu mohou uplne volne pohybovat.

3 0
možnosti
LS

Pane Vokoune, už si konečně uvědomte, že v těch našich "koncentrácích" jsou ubytováni ti, kteří žadateli o azyl nejsou, protože nesplnili podmínky pro udělení azylu. Ti čekají na vyhoštění. Podle Vás mají mít možnost volného pobytu? Žadatelé o azyl i podle vyjádření mluvčí ciz. policie jsou v jiných zařízeních s jiným režimem. Co Vám na tom vadí? Plus je omylem.

4 0
možnosti
JB

Ono je totiž velmi jednoduché  trestat domácí , protože imigranti by se mohli urazit , ale domácí na to nemají právo. Co chcete , slovo rasista je dnes velmi exponované a určitě dojde k tomu , že rasista se stane i ten  /pouze ale domácí / , který si odplivne na veřejnosti. Rasista bude i ten , který si dovolí projít okolo migranta s psem a je tady i mnoho dalších rasistických možnosti. Evropo úpřimnou soustrasť. [>-]

5 1
možnosti
Foto

Pane Radku-ano xenofobie je opravdu selektivní.

Extremisti z Pegidy a podobných spolků (u nás např. IVČRN/BPI) vyvolávají nenívist vůdči skupině obyvatelstva-to je i u nás trestný čin-čemu se divíte, že policie trestné činy potírá.

Útoky na imigranty jsou vyvolány působením obdobných skupin. Dělají to ti, u kterých se to extremistům povedlo-vyvolali nenávist.

Schvalováním a omlouváním útoku na nevinné lidi  sám sebe stavíte mimo jakoukoliv slušnou společnost a řadíte mezi extremistyRv

1 8
možnosti
MK

Myslíš Polický, že IVČRN a Pegida naplánovali útoky v Londýně v roce 2005 (52 mrtvých, přes 700 zraněných), útok v New Yorku a Washingtonu v roce 2001 (2497 mrtvých), útok v Madridu v roce 2004 (191 mrtvých přes 2000 zraněných), útok na Bali v roce 2008 (202 mrtvých, další zři stovky zraněných) 2015 útok na Charlie Hebdo (12 mrtvých 10 zraněných)? Myslíš, že IVČRN a Pegida iniciovaly znásilnění mladé Švédky na lodi somálskými přistěhovalci? Myslíš, že IVČRN a Pegida nabádají muslimy k vraždám ze cti v Německu, kde se to již stalo vážným problémem, který projednávala i vláda? A nemluvě o dalších stovkách incidentů ze strany muslimů, které proběhly od roku 2001. Ty rád mluvíš o tom, že většina muslimů jsou mírumilovní. No, po 9/11 to v islámských zemích tak nevypadalo, stejně jako v Londýně a Paříži, kde desítky tisíc muslimů demonstrovalo a vyjadřovalo svojí radost nad tím co se stalo v USA

5 1
možnosti
MK

Problém je v tom, že slovům se dává jiný význam. Slovo xenofobie má dnes jiný význam, než je jeho skutečná podstata. Nacista, jiný význam než je jeho skutečná podstata, to samé slova jako fašista, rasista apod. Zatím skutečná svoboda slova existuje ve Spojených státech, ale otázkou je na jak dlouho, když zcela nedávno se stala obětí levicových pomatenců i vlajka Konfederace. 

Tuhle jsem "zaslzel" na zprávou, že německý poslanec si k sobě domů vzal dva imigranty, aby ukázal, jakou cestou jít proti předsudkům. Slzy dojetí se pak změnily v slzy smíchu, když jsem se dočetl, že se jednalo o dva křesťany, které poslanec potkal na bohoslužbě. :)

7 1
možnosti
Foto

Co dodat, svět se staví na hlavu, jen mi není jasné, proč. Po tom všem, co si Evropa prožila.....

4 0
možnosti
MK

Po tom všem co si Evropa prožila si úspěšně připravuje půdu pro něco horšího.

4 1
možnosti
PS

Svoboda slova asi už nic neznamená. Islám je tabu a pokud na něj někdo šáhne, je perzekuován, ale přitom tato ideologie odporuje Listině práv a svobod a nikdo to neřeší. Proč? Postavení žen v naší společnosti a jejich rovnoprávnost už není téma ? Svobodná volba v životě není to , o co jsme všichni usilovali a co patří k našim základním principům? Výzvy k zabíjení už nejsou trestným činem?

10 0
možnosti
RN

vyzvy k zabijeni katoliku produkuje atheismus v evrope jiz vice jak dve ste let, trestne to nikdy nebylo, takze jsme zvykli.

islam je jen mirumilovnejsi obdoba atheismu.

1 7
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik