V čem se podobá kníže Gregoru Gysim z Die Linke?

Inu - opovrhují svým národem. Pro knížete jsou Češi malý zaprděný národ. Takto je aristokraticky odsoudil. Ano, Češi trpí malostí, jen protestují, na německou velkost nemají, cca 500 vypálených ubytoven je výkon hodný jen velkého 

národa. Češi jsou proti tomuto elegantnímu německému jednání prostě žabaři. Na Němce Češi za poslední generace opravdu neměli a nemají.

Ale na druhé straně je tu Gregor Gysi z Die Linke. Marxista jako vyšitý. A ten zase označil svůj národ za nácky, a je štěstím bez sebe že Němci vymřou, už se neumí množit a je načase je vyměnit za kvalitnější populaci.

Zde doslova řekl: každým rokem Němci vymírají, to je dobrá zpráva, protoze nacisti nejsou dobří na dělání potomků. Od marxisty pochopitelně nikdo nemůže čekat že řekne něco slušného.

Ale kníže se také ukázal jako hulvát, zrovna jako Zeman, třebaže v bleděmodrém. To co řekl je plivanec do tváře národa, u kterého se ucházel o post presidenta, a jelikož neuspěl, nadává a chová se jako pohůnek. 

Podotýkám že jsem doufal že se na Hrad dostane kníže, vážil jsem si ho za podporu českého národa za dob totality, měl jsem za to že by to byla pro Česko lepší vizitka,říkal jsem si -  kníže, bude se umět aspoň chovat a dobře mluvit, bohužel jsem se mýlil. Tento potomek Schwarzenbergů to pěkně poťapkal. 

 

Autor: Milan Zavala | středa 4.11.2015 7:14 | karma článku: 35,53 | přečteno: 1017x