Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Uz Vas ani nechvalim, to bych musel u kazdeho clanku, a nechci, abyste nam zpychnul :) KARMA

5 0
možnosti
PK

P46e89t85r 17K80ř93í53ž

13. 11. 2015 15:37

Řekl bych, že jeden z nejvýstižnějších blogů autora. Čtenost i karma tomu odpovídají. Pěkně popsané poměry v EU. Že ze slíbených 400 policistů jich Slovincům dosud dorazilo tak málo, jsem nevěděl. Alespoň však státy budou čím dál více chápat, že na EU se spolehnout nelze a že se musí chovat racionálně. Slovinci dosud platili za jedny z největších kývačů Němcům. Jistě čekali revanš. A ono nic... Nemilé zjištění.

To, co se děje ve Francii, je do nebe volající. Namísto tvrdého zásahu, vyklizení a likvidace "Džungle" a přemístění "hostů" k nim domů s využitím impozantní Légion étrangére se s nelegály perou už několik dnů (?)

Zmínka o Estonsku mne pobavila. Často zapomínám, že je v EU taky. Myslím, že kdyby Afričani a Arabové dostali "umístěnku" do Estonska, raději by utekli zpátky domů. I v tom Švédsku či Finsku, jak je umístili do reálné krajiny, byli v šoku. Pro Estonce (ale i Litevce a Lotyše) je imigrantská krize asi něco jako bigfoot :) (v TV o tom mluví, ale kdoví...)

3 0
možnosti
JL

Ano, řídí to Reptiliáni z Měsíce.

1 1
možnosti
BP

Otřesné - ale dík za publikování R^

5 0
možnosti
JC

Co dodat - tvrdá, syrová skutečnost. Popsaná bez obalu.

Za článek karma.

10 0
možnosti
Foto

Výborně, pane Milane. Karma.

Evropa začíná objevovat to, co neměla nikdy zapomenout. Zdravý rozum.

A dnes jsem slyšel ve zprávách, že nějaká česká organizace vysílá svou partu k k lesbám na ostrov Lesbos, aby to tam uprchlíci měli snazší.

Hrůza. Jsem zvědav, kdy ke slovu přijdou palné zbraně.

7 0
možnosti
JC

Ano a čím bude větší zima, tím bude větší horko.

Ti pachatelé "dobra" (ráno jsem to také zaznamenal ve zprávách), obávám se, budou jednou plakat. Jestli na to ještě budou mít čas ...:-/

5 0
možnosti
TG

R^ Jedině  díky událostem v Calais a podobným,  může dojít k adekvátní reakci jednotlivých zemí. Ty nemohou čekat, že  v EU něco rozumného vymyslí...., A to bude impulz k rozkladu EU...

8 0
možnosti
TG

PS: ... a velká chvála Blesku!

5 0
možnosti