Už i zatmění slunce haraší v hlavách multikulti poblázněnců

Na základní škole v Londýně, North Primary, ředitel zakázal natěšeným žákům se na zatmění podívat, a to prý v rámci multikulturního soužití, aby se žáci naučili tolereanci k jiným náboženstvím.  A kdo že to zakázal? Muslim? Ne, byl to Mr. Johnstone, předpodělánek, který ve svém sluníčovém multikulti zápalu chce naučit žáky žít sluníčkově. Rodiče a žáci zůstali s hubou otevřenou, a poté se pořádně dožrali, a to tak že si stěžovali, a bude to vyšetřovat komise.

Mr Johnstone admitted pupils had been prevented from watching the first solar eclipse of this century after 'religious and cultural concerns associated with observing one directly' were raised.

Pan Johnstone přiznal že žákům nebylo povoleno se dívat na zatmění slunce poté co se objevily kulturní a náboženské obavy spojené se zatměním slunce.

Já spíse tipuji na zatměni v mozku pana Johnstona, a nejsem sám, stežovali si rodiče všch barev a náboženství. Prostě všichni bez rozdílu barvy kůže nebo rozdílu vyznání či nevyznání se obávají s jakou kokotinou přijde v budoucnu. Rodiče se jmény jako Mohammed Babar, Harpreed Kaur či Isabel Stevenson, všichni svorně se nejdřív ptali proč ho napadla taková pitomost, a když odpověděl - doslova - že je to tajně důvěrné, tak mu také svorně všichni řekli že si to vše vycucal z prstu.

Nebyla to jediná škola která takto podlehla multikulti šílenství, Oldway primary school, Paignton, v Devonu, tam to svedli na to že kdo by ty děti uhlídal. Smršť stížností se přivalila také.

Spoustě Anglánů asi z této multikulti politiky, kde jsou podělaní strachy z nařčeni z islamofobie nebo xenofobie už patřičně hráblo.
 

Autor: Milan Zavala | sobota 21.3.2015 3:58 | karma článku: 36,36 | přečteno: 1436x