Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Spíše je to takový mix. Ze střední Afriky je to  "jednoduchost" myšlení kdy se rozkřikne jaký blahobyt je čeká v Anglii, Německu ... .

Pak je tu Blízký východ, Sýrie kde je velmi vážná válečná situace, válčí zde mezi sebou určité skupiny.

Ta první skupina by vlastně měla řešit podmínky ve své zemi a té druhé pomoci nastolit v jejich zemi pořádek a stabilitu.

2 0
možnosti
JM

Mohu vědět, kdo jste vy a komu zakazujete křížem provokovat muslimy? Nejsem si vědom žádného takového zákazu v České republice. To, že někdo veřejně nosí symbol své víry je u vás provokace? Vy jste tu komunistickou terminologii přijal za vlastní:)

0 0
možnosti
JM

Promiňte, tohle patřilo jinam.

0 0
možnosti
Foto

Chtějí tam kde se k nim chovají normálně a kde už mají příbuzné nebo do té země o kterí slyšeli, že se tam dobře žije. To ale není otázkou sociálních dávek, ale přístupu k nim.

Lidi když od nás prchali šli taky raději do bohatších zemí-Německo, Švýcarsko, USA, Kanada i když před komunisty mohl utéct i do jiných zemí třeba Portugalska, Japonska nebo třeba Filipíny.

2 7
možnosti
SB

A podle Vás je normální to, že násilím vstupují do kamionů a snaží se dostat do Velké Británie, která je evidentně nechce a za každého člověka, který se tam dostane i proti vůli kamioňáka nebo bez jeho vědomí, pokud se jim povede swe nějak vměstnat pod plachtu nákladního prostoru bez vědomí řidiče, dostane kamioňák tři tisíce euro pokuty?

To je podle vás normální?

To Vás nikdy nenapadlo, že aby člověk k někomu mohl přijít, měly by být splněny dvě podmínky? Za prvé on sám k němu přijít chce a za druhé oni jsou ochotni ho přijmout.

I když ta otázka, co je podle Vás normálníje zcela mimo mísu. Ta má význam jenom tehdy, když je položena člověku, který sám uvažuje normálně.

4 2
možnosti
SB

A vedle karmy autorovi zasílám též gratulaci k dnešním jmeninám.

6 0
možnosti
JM

K tomu se rád připojím. Slaví v Mexiku svátek?

1 0
možnosti
JM

Možná je to kvůli řeči, třeba umí Anglicky a nechce se jim učit Francouzština. Angličané jsou také tolerantnější vůči islámu než Francouzi.

0 0
možnosti
AH

MOŽNÁ BYCHOM MĚLI ZAVÉST V EVROPĚ DALŠÍ ÚŘEDNÍ JAZYKY JAKO SVAHILŠTINU, BANTUNŠTINU, AMHARŠTINU, TIGREJŠTINU atd, atd......

Třeba se jim nechce učit nic.....................

2 1
možnosti
PK

R^

Migranti sami jsou nejlepším indikátorem toho které evropské státy zapříčinili současnou krizi. V Somálsku nebo v Kongu určitě nebylo slyšet jak se nějakaj šiřitel demokracie z EU nebo USA prohání nad Libií ve stíhačce, ale stoprocentně tam dolehlo mohutné volání ze stockholmského, berlínského či londýnského sociálního úřadu. A tak prostě jdou.

3 1
možnosti
JM

V Somálsku zažili Americkou invazi, pak etiopská invaze, s požehnáním USA a celou dobu US drony, kdo ho přeslechne, z toho zůstane jen mastný flek. Ta stihačka nad Libyí mu prostě uvolnila cestu.

0 1
možnosti