Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Je nutno vystoupit z EU. Brusel nám brání bránit se.

1 0
možnosti
Foto

Naopak, pane Radku. Já si myslím, že Finové udělali velice odvážný pokus. Pokud nečerpáte pouze z pofidérních zdrojů, víte že bude odvysílán celý Korán, včetně negativních záležitostí. Obávám se, že žádná další evropská země by se k tomuto kroku neodhodlala a čekám, kdy se objeví protesty ze strany vousáčů v hábitech.

0 0
možnosti
LR

Jistě ti muslimové co to připravují zdůrazní ta negativa...

1 0
možnosti
Foto

Evropa zřejmě nestačí dělat několik zásadních věcí najednou. Ono podbízení se USA, štvaní proti Putinovy a multikulturalismus stojí mnoho sil. Evropa se musí sjednotit, a to i za cenu rozdělení Ukrajiny. Jak se říká, za blbost se platí a Ukrajina na udržení celistvosti nemá sílu a Evropa se musí urychleně začít věnovat otázce islamizace Evropy.

1 1
možnosti
SB

Na štvaní proti Putinovi mám jiný názor než vy. Podle mého názoru skutečným válečným štváčem je Putin a Evropa by se měla bránit.

Ale shodnu se s vámi na názoru, že je toho na Evropu mnoho: Islámský problém, Rusko, přelidnění planety,které se sice tak dalece Evropy netýká, ale dopadá na ni, morální a intelektuální krize, rostoucí zadlužení, ekonomická expanze Asie.

Tohle všechno současně nelze zvládnout. V tom pravdu máte.

1 0
možnosti
PM

Velice temná vize.

5 0
možnosti