Turecko nenávidi své muslimské bratry, i když je využívá k dobytí Evropy

Zrovna jsem četl reportáž paní Procházkové na Lidovkách. Z Turecka odchází stále velké množství uprchlíků. Jenže Merkel nabídla další miliardy na to aby jim zabránili přicházet do EU, tak se to polovičatě plní. A nijak jemně.

Zde celá reportáž. Paní Prochžková je provdána za muslima, čili nehledejte fašistické lži o uprchlících, ale uznávám že ona nikdy vyloženě nelže, i když to někdy vidí po svém. Uprchlíci nechávají doma doklady, a vydávají se za různé národnosti, podle potřeby. Neutíkají z válečné vřavy, a to ani lidé z Aleppa, s něco přes 2 miliony obyvatel, odkud ne všichni utíkají do Evropy, ale do částí Sýrie kde válka nehrozí. Utíkají jak z Afghanistánu, tak třeba i z Iránu, kde se špatně nežije, a je tam klid. 

Nehledě na to že se octnou v Turecku kde nic nehrozí,. Nejsou to lidé chudí, jak správně píše paní Procházková. Tím se liší i od české emigrace z 1968, my jsme byli nahé prdele, kdyby nás tenkrát odchod stál to co ti dnešní uprchlíci platí převaděčům, tak by uteklo tak 5 lidí. Z vedení KSČ.

Co se dosáhne tím že se budou lejt miliardy nejen do Palestiny, ale dnes ještě více do Turecka? Do země která už není ta země Ataturka, ale islamizuje se stále více? Když Erdogan místo aby bombardoval ISIS ničí Kurdy, sice turecká specialitka už dávno. ale Erdogan se ani nesnaží zakrývat to že je pro aby třeba Španělsko mělo zase patřit islámu. To je setsakra spolehlivý spojenec.

Nikoho nenapadne že za tou uprchlickou tsunami může být i on?  Že ze Západu si dělá srandu? Že přijme prachy a udělá co jemu libo? Nebo - hříšná myšlenka, samotní migranti utíkají před islámem, nebo tím co islám natropil, ale přinášejí islám ssebou. A Evropa si toho nabírá plnými doušky. 

SULTÁN ERDOGAN BY RÁD PATŘIL DO EVROPY, A TA BY PAK V JEHO VELIKÁŠSTVÍ  MĚLA UŽ PATŘIT JEMU.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 5.11.2015 20:55 | karma článku: 39,51 | přečteno: 1292x