Turci nespokojení s vítězstvím Rutteho a naše naivita jako ve 30. letech XX. století

Ústy tureckého ministra zahraničí se Turecko vyjádřilo že náboženská válka Evropu nemine, Rutte je stejý lotr jako Wilders, naše elity si stále zacpávají uši, věříce že tím se to zažehná. My víme své už dávno, ale je nám to na nic

Erdogan už dávno naznačil že chce obnovit Osmanskou říši. Kdo neví co to je, může vygooglit. To by samo od sebe nebylo nebezpečí, Turci zas tak silní v kramflekách nejsou, stačí na ně zadupat jako to udělal Putin, a to je pán matičky Rusi která je chudá jak kostelní myš, a má skoro 5x méně obyvatel než EU. 

EU stále bude brát muslimské mladíky, kterým stačí o sobě tvrdit že utíkají před válkou, nebo jsou dokonce vousatí nezletilí. Azyl třeba nedostanou, ale ze země je Evropané taktéž nedostanou. S tím Erdogan počítá, protože až dojde ke konfliktu, potvrdí se to co věděli i naši předci, košile bližší než kabát, tak kanonfutru má Erdogan už háfo. 

Naivita s rukou v ruce s chrapounstvím přivedla miliony Turků do Evropy.. Turecký ministr zahraničí prohlásil že vítěz nizozemských voleb je pro ně tak nepřijatelný jako Wilders, a náboženská válka je na pořadu dne. Toť varování naivkům kteří si myslí že Rutte je ta nejlepší volba. Tak se radovali lidé z Chamberlaina a Daladiera (ten skončil v Buchenwaldu).

To je to co asi tak polovina Evropanů ví už pár let, ale elity nechtěly slyšet, tak jim to Turci už polopatisticky vysvětlují, ale stále mají naši představitelé zacpané uši. Přijdou na to až bude válka?

Deklarace tureckého ministra o tom jak je NESPOKOJENÝ  s vítězstvím Rutteho. ZAPIŠTE SI TO ZA UŠI. Tímto prohlášením to nekončí. Evropské nicnedělání se postará o pokračování.

A proč to Wilders nevyhrál, inu, jiné strany měly pomoc. ZDE  zdroj z Reuters.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 16.3.2017 18:13 | karma článku: 40,28 | přečteno: 1672x