Teroristé jsou žabaři, ale vždy za jejich práci odměníme islám, už teď jim připravujeme

dárečky. A nemusí zrovna zabíjet. Po třídenním brajglu v Calais, poté co ohrožovali sousedy a zranili poldy, jim dali stany s topením, a tak bude přibývat strávníků kteří budou pracovat jen na tom aby se dostali do Británie. 

Vzpomeňme na to co si takto vybojovali. Ve Španělsku, v březnu 2004, tři dni před volbama, vybouchlo metro v Madridu, 193 mrtvých. Aznar měl ve volbách velký náskok, Španělsku se za jeho vlády dařilo, ale vyhrál socan Rodríguez Zapatero, protože slíbil odprejsknout z Iráku, kde Španělé přicmrndávali. Naprosté vítězství teroristů.

V Londýně, červenec 2005, také to bouchlo, 52 obětí, a co se stalo? Celkem nic.Sharia se stále více montuje do britského zákonodárství, autority se bály zatočit s pasáky nezletilých aby se neřeklo že jsou rasisté, na stíátních úřadech a ve školách mají stále utrum s Vánoci a vepřovým. Sice už moc neberou uprchlíky a ti musi trpět ve dnes vytopených stanech a kupovat si francouzskou stravu, ale jinak nic.

Po Charlie Hebdo všichni byli Charlie, poitici předvedli svůj cirkus, a poté ti co v redakci ještě zbyli, ve vší tichosti prohlásili že už teda toho Proroka nechají na pokoji, celkem logicky, kdo by šel dobrovolně na popravu, že? A přese všechno ujišťování že vše je pod palečkem, stalo se to znova.

Ne snad že by kluci islámští byli kdovíjak výkonní. Zaútočí sporadicky, zbaběle, ani výsledek není světoborný. To říkám ve vší úctě k obětem, jejich rodiny nezajímá zda jsou lemplové nebo machři. Ale nás by to zajímat mělo. Je to ubohost ustupovat takovým kreténům. Kdyby se Evropané do toho dali, tak ti umí zabíjet výkonněji.

Tak asi měsíc se bude truchlit za Paříž, až lidé pozapomenou, a pak uvidíme jaké výhody to muslimským přistěhovalcům přinese. Začaly se objevovat hlasy že bychom měli spolupracovat s muslimy na oslabení islamistů. Asi jako jsme měli spolupracovat s nacisty na oslabení nacismu. Nebo s bolševiky.

Uvidíme jak se Západ postaví ke spolupráci s Putinem proti ISIS. To že Putin je autokrat není argument, Stalin byl krvavý diktátor a také se s ním Západ spojil když nebylo vyhnutí. Zatím Juncker prohlašuej že teroristé nebyli uchazeči o azyl, ale obyčejní zločinci, a není proč měnit EU vstřícnou náruč,  a to ještě mrtvoly nevychladly.

Uvidíme zdali alespoň sluníčka teď protlačí přejmenovat Wagnerovo náměstí v Lipsku na náměstí Vítejte Uprchlíci. 

Ani v USA to není jak by mělo, po 9/11, jen co dosloužil Bush, přišel krypto - muslim Obama. A to rovnou 2x. I když ať už bude kandidátem Trump či Carson, oba jsou populární, a silně antimuslimští.

Ale kdo za to může? Jak politici tak ti co je volí. Politici po tomto masakru už chystají dárečky muslimským nájezdníkům. To že se bude bojovat proti ISIS nezmění NIC. Pokud lidé také nenaděli dnešním politikům dáreček v příštích volbách, připravujte si buď motlitební kobereček, nebo pokud máte děti,  začněte uvažovat o emigraci.

mimochodem, pokud takto nad námi tito žabaři budou vítězit, tak jsme debilové. A ve španělštine débil znamená slabý. Jsme ubozí slaboši.

 

Autor: Milan Zavala | neděle 15.11.2015 18:52 | karma článku: 41,38 | přečteno: 1857x