Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Británie ;-D

Obézní nezaměstnaní v Británii budou nuceni zhubnout, nebo přijdou o podporu v nezaměstnanosti, oznámil v pátek britský premiér David Cameron. Rv

0 0
možnosti
MR

M97i22l86a50n 34R57a81d54e21k

14. 2. 2015 18:46

A jeste pripominka, znasilneni se deje vsude, ale ne ve velkem organizovanem meritku, a uz vubec to nikde vlady netutlaji cele roky, nedeje se to ve jmenu nejakeho dzihadu, ale jen jako zivelna zvireckost, nikym nepodporovana. A v tom je ten obrovsky rozdil.

3 0
možnosti
MR

M88i29l93a31n 94R43a35d80e81k

14. 2. 2015 18:42

Pane Barto, o tech detech to neni nic noveho, je to oficialne potvrzeno anglickou vladou, uz se ten skandal tahne mesice, a vy neverite anglickym uradum, vlade a prokuratorum?

2 0
možnosti
LS

Jinak ještě k Charlie Hebdo. Viděl jsem sice jen pár karikatur, ale považuji tento typ humoru nebo kariktury za velmi trapný.

2 1
možnosti
JK

Humor je to sice trapný, ale kvůli tomu vystřílet redakci ?

3 0
možnosti
VB

Pane Bárto mohl by jste se ještě vyjádřit k těm znásilňovaným dětem.

0 0
možnosti
ZB

Máte nějaký solidní zdroj informace? Nebude to stejné jako s tím "exhumovaným katolíkem,kterého chtějí muslimové "vyhnat" se hřbitova" Nakonec to byla stejná lež a demagogie "jako muslimy zakázaný stromek v Belgii"...Já totiž hned nenaskakuju na každou hloupost,kterou tady někdo napíše...

3 3
možnosti
ZB

To je zajímavé kolik lidí zde schvalovalo potrestání "Kočiček" za jejich akci v ruském pravoslavném kostele.Bylo to přece rouhání,znesvěcení a urážka věřících.Tehdy byl trest "správný".Nyní chce jiná skupina věřících to samé - trest za rouhání a už to najednou správné není...

2 3
možnosti
ZB

Co je na tom špatného požadovat slušnost? Svoboda slova ještě neznamená svobodu kohokoliv urážet.Pokud vyšli protestující demonstrovat za slova papeže Františka(mimochodem víte jaká to jsou?) jsou to velice moudrá slova.Neměli bychom se navzájem urážet a hloupě zesměšňovat.To je asi to co chtějí demonstranti -slušnost.Pokud tento protest berete jako podporu teroristů nebo IS jste hlupák.Toho hlupáka jsem tam napsal schválně,mohl bych to napsat i slušně.Jak se Vám libí,když Vás někdo uráží....?

1 6
možnosti
MP

Kdyby vyšli křesťané, to byste se oháněl inkvizicí, restitucemi a vším možným. Když se sejde pár lidí proti islamizaci, tak jiný než kritický příspěvek nenapíšete. Nejste vy nakonec už muslim?

9 1
možnosti
MK

Sto tisíc je málo. To Polickému nebude stačit. :-)

7 1
možnosti
Foto

Cituji z článku

"Dámy protestovaly proti absolutní svobodě slova a vyzývaly ke slušnosti. Pánové zase naopak citovali papeže Františka který řekl že kdokoliv kdo by urazil jeho matku, tak by od něj dostal pár facek."

Co je divného na tom, že nějaká skupina lidí podepsala petici.

Něco požadovat peticí je legitimní demokratický prvek.

Máte pocit, že petice jsou protizákonné?

1 1
možnosti
LN

....R^...je to pravda...a nebude se líbit....

6 0
možnosti
LB

Kde sú všetci normálni ľudia - vedia iba revať na futbale či inej sprostosti pre ovce, či omdlievať pri pohľade na niektorého člena kráľovskej rodiny - tiež maškaráda pre ovce!!! Toto má byť svetová veľmoc, ktorá nechá terorizovať svojich občanov primitívmi z divočiny? Nám nariadujú to isté - nechať terorizovať svoje deti v jednej triede s nevzdelávateľnými primitívmi ? Od koho si nechá (kedysi) hrdá a mocná Británia takéto tzv. korektnosti až k svojmu úplnemu rozkladu a zániku ??? Nikto nezvolá - Cisár je nahý !? Tak ste daleko väčší úbožiaci než tí, čo zo strachu spolupracovali s komunistickým režimom.

16 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik