Tak vida, dnes ubytovávají migranty v hotelu, všelijak jim pomahají, a odměna je nemine

a zatímco čekají na azyl který lze získat nebo také ne, mají 3x denně teplé jídlo, kapesné a i různé služby. Pamatuji na moji emigraci, chovali se k nám ve Vidni dobře, Češi spávali na podlaze na matraci, nevím jak často a jaké 

jídlo dostávali, já si to kupoval sám protože jsem se ubíral do Států, a žádný azyl tudíž nějakou peněžitou pomoc jsem nikdy nedostal a nepožadoval, a nebyl jsem sám, ale nikdo z nás se nemínil někde odpálit, nebo pokropit samopalem místní lidi i když ne každý dostal azyl. A některým se podařilo se dostat z místa až po delším čase, nervozní a frustrovaní byli asi dost. 

Potuď vysvětlení omlouvačům jako že je to normální, atd. Ten blbánek který se v Ansbachu odpálil tak debilně že usmrtil jen sám sebe, ostatni "jen" zranil, toho zase budou  omlouvat tím že po odmítnutí azylu nějak znervozněl, že za to mohou ti nepřejícní Němci, kteří mu kdovíproč odmítli azyl. Podle toho co se píše s ním byly problémy už dříve, drogy a násil, tož asi proto.

A o motivu tentokrát zase nejde pochybovat,  zrovna jako ten sekyrkář z vlaku, afgánský Pakistánec, natočil video kde slibuje oddanost ISIS a jejich ideálům. Ale ani tak to nemá rozhodně nic společného s islámem. O takové epidemii omlouvačství by se Hitlerovi nebo Stalinovi mohlo tenkrát jen zdát. 

A teď k tomu že na silnicích umírá více lidí. Jenže to je taková stálice, a počítá se s tím pokaždé když člověk nasedne do auta. Teroristický útok se dělá proto že to společností zamává, a po každém útoku Západ o milimetr ustoupí. Nehledě na to že takových hodných a tichých hochů kteří nevypadají nebezpečně a jsou už skoro integrováni, těch už je v EU háfo, tento také prý s ISIS nesympatizoval a nechtěl s nima nic mít. Takže i blbečkovi musí být jasno že chalifát už má mnoho kanonfutru a budoucích bojovníků, jen čeká na příležitost, tohle jsou ochutnávky. 

byt kde neúspěšný atentátník bydlel, žádná matrace na zemi v tělcocvičně, a proto byl tak vděčný
vchod do hotýlku kde bydlel

Zrovna čtu jak se Syřané stydí za tyto xindly. A kolik z těch co se dnes navenek stydí se zítra přidají k mučedníkům?

Autor: Milan Zavala | pondělí 25.7.2016 22:10 | karma článku: 41,81 | přečteno: 2091x