Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Ve Švédsku se bouří každou chvíli v ubytovnách pro asylanty (mimochodem některé z nich jsou původně hotely nebo usedlosi nižší šlechty), protože to není tak, že by jídlo nebylo chutné, ale oni chtějí halal. Každou chvíli jsou hlášeny ozbrojené potyčky v domech pro asylanty. Nějak Švédům nedochází, že dnes se asylanti napadají vzájemně, ale až ten asyl dostanou (a ten ve Švédsku dostanou klidně bez důvodu k asylu, tedy z humanitárních důvodů, protože žít jinde než ve Švédsku je utrpení), tak budou útočit na všechny mimo brány asylového ubytování. Vyšlo i několik článků v německých novinách, že muslimští asylanti útočí na ty křesťanské (to se nepochybně děje i ve Švédsku, jen PK tisk o těchto významných podrobnostech mlčí). No, máme se v Evropě na co těšit...

4 0
možnosti
AS

A19d38a48m 21S87t75a92v88a

3. 9. 2014 7:21

".....vyžadují jídlo z jejich zemí....": A co ty ošátkované arabské pionýrky u nás? Nepožadují ve školní jídelně taky  stravu svých snů?  Ono by to bylo, řečeno slovy paní Šabatové, také respektování jejich náboženství a osobní svobody.....  Zvlášť, když naše školní jídelny, tak důsledně, v pátek vyvařují blbouny s povidly nebo škubánky s mákem. Mňam...

4 0
možnosti
VL

Souhlas a karma. Bohužel to bude znamenat další omezení (vidíte to na letištích i jinde), což není z obecného hlediska dobře. I některé islámské státy by si měly uvědomit, že chtějí-ly pro své občany ohled na chování jejich občanů ve státech EU, pak by měly ten samý komfort poskytnout nám na svém území! Toto je mimochodem dost důležitá věc, která by hodně přispěla k řešení těchto problémů!

6 0
možnosti
Foto

V podstatě souhlas. Jen dvě připomínky. K stravování imigrantů - pamatuji , jak vietnamští studenti jazyka českého , ubytovaní v koldomě naproti našemu domku , stávkovali za rýži ! Ne pořád "rambori".

Za druhé - ohledně nebezpečí pro Evropu a její identitu. Všeobecně se připouštějí obavy z militantního islámu , džihádu .  Dobrá , ano. Euro - atlantské civilizaci s křesťansko -židovskými kořeny však hrozí ještě jedno nebezpečí , podceňované , bagatelizované a mnohými naopak vítané.

Mráz přichází z Kremlu , psal jeden polepšený komunista. Z expandujícího Ruska a zejména z jeho cara jde opravdu strach. Vyhrožovat jadernými zbraněmi je vskutku nevídané.

3 3
možnosti
VL

Bohužel to vyhrožování jadernými zbraněmi vyslovené před dětmi a mladými lidmi svědčí o tom, co moji běloruští kolegové nazývají bolševickým kolchoznickým chováním představitelů, kterým kouká sláma z bot!

3 1
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik