Tak to vypadá že ze Západu se stává Východ a naopak

Před lety to byl čtyřlístek - Reagan, Thatcher, Wojtyla (s Walesou) a Gorbačov. Dnes také. Obama  Merkel, Putin a papež František. A bohužel je to dnes Putin kdo zahání ISIS do kouta, zatímco Obama podporuje tyto umírněné hrdlořezy

Už nikdo nevěří na tu pohádku že ti povstalci proti Asadovi jsou bojovníci za svobodu a demokracii po našem. A dostávají podporu od kryptomuslima Obamy, zatímco Turci toho zneužívají aby mohli takto beztrestně likvidovat Kurdy. A Putin jim kazí plány tak se bude muset něco podniknout, proti Putinovi, ISIS a jiné povstalce necháme na pokoji.

Já sám jsem před týdny nevěřil že by se Putinovi mohl takový husarský kousek povést. A dočítám se že by se mělo něco s tím dělat, nějaká odveta a jiné pitomosti.

Což je dvousečná zbraň. Putin začíná být pro Západ stravitelný, zatímco díky mediálnímu cirkusu to vyhraje Hillary, v západní Evropě se koalice postarají aby se v dosavadní politice nic neměnilo, čímž se lidu západní politici začnou hnusit. Takže ta nová studená válka nahraje Rusku. Žádná výhra to nebude. Ne pro nás.

Ale co se dá dělat když západní vlády a autority blbnou na kvadrát. Nestačí že se zdůrazní jak Rusko vraždí civilisty v Alepu, každý ví že civilní oběti jsou vždy, ať osvobozují Američané či Rusové, tomu nelze předejít. A pokud je obětí málo, tak zachrání tu samou dívku třeba třikrát, aby to bylo vydatné. A Putin si nemusí dělat propagandu, o to se postará Západ.

Aby se zabránilo blbé náladě v zemích kde jsou muslimští noví občané vítáni, tak se trestá kafrání na webu. ZDE. ZDE  I Británie se nechá slyšet že je neetické si dovolit zkoumat věk dětí z Calais, tak vezme i postarší muže k sobě aby je pak pár let daňový poplatník živil než dospějí. Že mezi nimi nejsou třeba třicetileté dorostenky autoritám nepřijde divné, stačí když jsou to jen třicetiletí nebo i starší hoši. Ženy asi nejsou doma v nebezpečí. I když to nebezpečí asi číha i ve francouzském Calais, utíkaji z Francie.

Tak a jinak se tlačí na pilu, až to příště vyhraje opačný tábor, to aby se Reagan Thatcherová nebo i papež Wojtyla v hrobě otáčeli jak vrtulník. 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 20.10.2016 23:27 | karma článku: 39,39 | přečteno: 1365x