Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přeně jste to vystihl. Dobroserům a neziskovkám to však stále není jasné. Peníze pro uprchlíky sosají i tito dobráci.

1 0
možnosti

Celý koncept sociálního státu je scestný. Naučit člověka, že nemá žádnou odpovědnost, že má jen práva, že mu stačí natáhnout ruku a vykřikovat o povinnostech státu, to znamená pěstovat si doslova "lumpenproletariát".

9 0
možnosti

Všichni tito ekonomičtí migranti jsou posedlí myšlenkou - dostat se výhradně do "země hojnosti" Německa .. za jakoukoli cenu! Tato mazaná partička to měla v plánu od samého počátku.

15 0
možnosti

Srovnání komunistických uprchlíků s těmito je naprosto mimo a skoro v ničem se nepodobá. Uprchlíci z komunistických zemí se nijak nesnažili měnit cílové země k obrazu svému, nestáli svého hostitele žádné peníze navíc, zapojili se do pracovního procesu (pokud ne, nikdo se s nima nemazlil).

18 0
možnosti

Proto je dobré to srovnávat.

2 0
možnosti

P79e24t43r 35K21ř68í82ž

5. 4. 2016 23:44

Tak se naše včerejší diskuse začíná rychle naplňovat. Doufal jsem sice, že Němci si dobře rozváží dát návod dalším "potřebným", ale čekal jsem, že budou alespoň měsíc žádost o azyl jako prověřovat a pak ji "po uvážení" zamítnou. Jestli s tím přišli tak rychle, zřejmě si někdo odpovědný uvědomil nebo nechal vysvětlit, kam by vstřícnost v tomto případě vedla. Je to ojedinělý projev pudu sebezáchovy nebo snad jedna z prvních vlaštovek?

4 0
možnosti

podle vseho nahoda. Nebo jedinec v e tmasinerii ktery neni na 100% silenec. Protoze makrela je nejak zalezla, a jak jste mi psal, chteji to same se staty severni Afriky to co s Tureckem. I kdyz nevim proc jsou takovi troskari, proc ne s Afrikou celou, s Indii a Pakistanem.

Jak rekl klasik - kdyz blbnout tak na kvadrat

8 0
možnosti
Foto

Velká pravda Milane. Evropa na tento svůj přístup ještě doskáče. Karma.

8 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik