Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Děda to napsal pravdivě a výstižně. Čekají nás krušné časy, pro muslima je evropan slabý a dávno zlomený.Do roku 2050 bude dokončena islamizace všech evropských státu, slabý pokus nacionalistů o poslední vzdor bude imigranty a kolaboranty potlačenRvEU

0 0
možnosti
MP

Jsem si jistý, že když se tito imigranti dostanu do určitých postavení-radnice, vláda, jak to už v některých evropských státech je, tak hujeři stále ještě nepochopí. I když se bude díky imigrantům zvyšovat kriminalita a tito cizinci budou přepadávat i tyto hujery, stále jim  to nebude docházet....:-)

3 0
možnosti
VK

Je sice pravda, ze Emiraty se nestaly soucasti Schengenu, nicmene je taky pravda, ze jim byl umoznen bezvizovy styk, coz v tomto pripade je stejny prusvih.

4 0
možnosti
MR

ANO, uklidnuji nas tim ze nebudou moct pracovat jako obcane Schengenu, ale myslim ze tohoto bych se nebal. Ono jde o neco jineho.

1 0
možnosti
PZ

Někdo by asi měl autorovi vysvětlit rozdíl mezi součástí Schengenu a bezvízovým stykem. Nebo je snad Česká republika nyní díky bezvízovému styku součástí Spojených států Amerických nebo alespoň NAFTA?

A to říkám jako člověk, který s tím udělením bezvízové doložky nesouhlasí.

5 0
možnosti
Foto

I73v11o 32C73i65l29i25c17h

27. 2. 2014 21:07

Cituji: "Schengenský prostor (slangově kráceno i na Schengen) je území většiny evropských států (zemí Schengenské dohody, slangově zemí Schengenu), na kterém mohou osoby překračovat hranice smluvních států na kterémkoliv místě, aniž by musely projít hraniční kontrolou."

To mi docela stačí ;-€

10 0
možnosti
MK

Jen houšť. Nejlepší bude, že muslimové jako první zlikvidují ty dobromyslné liberály. :-)

5 0
možnosti
MR

tito dobromyslni liberalove, mam takove nejasne tuseni, dostali dost dobre zaplaceno, a kdyz zacne horet koudel, plachnou. Na rozdil od zbytku lidu.

2 0
možnosti
RK

Konečně budou moct naši lepší občané lítat na chatu jen s občankouR^

1 0
možnosti
Foto

Zdavas kralovno, matko bozi, posvet se jmeno tve....normalne se nemodlim ale uz zacinam.:-(A nebo bude lepsi zacit studovat Koran?

8 0
možnosti
Foto

I13v12o 88C10i65l85i68c96h

27. 2. 2014 20:40

Vy jste (alespoň zatím) za vodou ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik