Tak dlouho se budou multikulti plazit až je Islám zašlápne

jako šváby. Není to tak dávno co Kanaďan Eric Brazau dostal devět měsíců za rozdávání letáčků proti Islámu. Pravda, byl trochu sprostý, ale to je třeba i český president. A co si za tu horlivost v obraně Islámu Kanada zasloužila? Ach ano, ozbrojený útok v parlamentu.

Angličan Tommy Robinson, bývalý člen EDL, byl znovu poslán do vězení, za to že po obdržení výhrůžek na twitteru na ně odpověděl, a ne zrovna politicky korektně. Nejdříve šel za policií si na výhrůžky stěžovat, a jelikož se policie k ničemu neměla, tak odpověděl, a to už se policie k činu měla. Měl pan Robinson mluvit na Oxfordské universitě, ale bude na chvíli zase v lochu, tak nebude moct plkat proti islamizaci své země. Britské autority šikanují jeho i jeho rodinu, do domu jeho rodičů párkrát vlítla policie, zakázalo se mu užívat internet, byl nařčen z neplacení daní, nic se nedokázalo, atd. Šikana jak vyšitá.

Zato britský muslim Abu Rumaysah, tomu je hej. Pozvali si ho do televize kde se vyjádřil v tom smyslu že chce vidět všehcny ženy v Anglii zahalené od hlavy k patě a šaria musí platit všude. Sice se to nelíbilo té co ho zpovídala, ale on za takové řeči pochopitelně potrestán nebude a budou dále patrolovat ulice, obnažené ženy a gayové nejsou vítáni. Jsme přece tolerantní.

Jinde si o to teprve koledují. Ve Finsku se Mehmet Kaplan, representant Strany Zelených, nechal slyšet že bojovníci za chalifát jsou jako švédští hrdinové kteří pomáhali Finům v obraně proti Stalinovo SSSR. Co si o tom obyčejní Finové pomyslí nevím, ale ať si pomyslí cokoliv, je jim to asi na draka.

Zrovna jako je daňovým poplatníkům na draka si myslet své o další pomoci Palestině, všehovšudy pouhých 4 000 milionů eur. Palestina, čtyři miliony a něco obyvatel, dostává více pomoci než takové Řecko, s více než jedenácti miliony obyvatel, a to je řečí že jsou to vyhozené prachy. Ne že by to nebyla pravda, ale do Palestiny jsou to prachy na vyhazování také, hlavně do povětří.

V Německu to není lepší, v Mnichově lidem tak trochu vadí výstavba nové mega-mešity, městská radnice chtěla lidem vymluvit jejich islamofobii, to se nepodařilo, tak ti co této stavbě oponovali už dostali tučnou pokutu za difamaci náboženství, protiže si dovolili říct takovou lež jako že Islám a demokracie jsou neslučitelné. Když to říkají sami muslimové, to se taktně neslyší. Bavorský Verwaltungsgericht prostě nebude trpět nějaké remcaly, a povolil sledování osob které by nechtěly chápat co je jedině správné. Díky bohu že v Česku je ještě bordel a já jsem v Mexiku, kdyby to bylo Německo, tak za takové blogy jaké píšu, já a jiní, tak zacálujem pokutu ve výši 2 500 eur, jako bloger Michal Stürzenberger, kterému ještě pohrozili třemi lety v chládku. Referendum o mešitě se v Mnichově zatrhlo, protože prý by dali odpůrcům mešity legální status, a to teda ne holenkové. Uvidíme jaký vděk si za to Německo zaslouží.

O Anglii se už nemusím zmiňovat, ale nedá mi to. Když 75letý a Paul Griffith procházel scannerem na Stansted letišti, a rozezvučelo se to, bylo mu nakázáno se vyzout, tak se ozval a řekl - klid, nejsem muslim - byl ihned zažalován za rasismus (Islám je rasa?), a měl popotahováni u soudu na krku, a úplně za nic.

 Ale musíme být k jiným vstřícni, i na letišti.

Na belgické universitě v Liege, tam mají smysl pro humor. Teda proti černému humoru nic nemám, ale toto byla hra zorganizovaná na vnímání problémů v Palestině. Jmenovala se ta hra Malí Palestinci proti zlým židům. Studenti měli hrát role zlých židů a bezbraných Palestinců. Když se to dostalo na veřejnost a byl z toho skandál, tak rektor tu hru teprve zakázal. Čili Belgičané toho mají také dost, ale co je jim to asi platné.

A stále se povolují stavby mega-mešit, stále se otevírají brány muslimským uprchlíkům i ze zemí kde není válka. A oficiálně Islám je stále náboženství míru, a stále se multikulti politici lísají k těm co nemají v úmyslu odplácet stejnou mincí, i když si lidé už myslí své.

Takže plazit se a škemrat o přízeň před někým koho můžeme s úspěchem podezírat že to s náma nemyslí dobře, je říkat mu - plazím se před tebou jak zmije, zašlápni mě ó pane - a on nemá proč nám nevyhovět.

Autor: Milan Zavala | středa 5.11.2014 5:54 | karma článku: 41,51 | přečteno: 3981x