Syrští uprchlíci do celého světa - expanze islámu

Už ani Evropa, Turecko nebo Canada nestačí pobrat lidi kteří utíkají z nepočetné země jako je Sýrie, a to neutíkají všichni její obyvatelé.. Pár si jich vezme USA, a tlačí se na Latinskou Ameriku aby pomohla.

Hodně států  slíbilo že si je vezmou, asi tak po 20 000, Mexiko se zatím zdráhá, ministr vnitra sice slíbil pomoc, ale peněžitou, pro uprchlíky v táborech v Turecku. Upravená fotka malého Ajlana dělá divy, senát se dojmul a tlačí na to aby Mexiko také přijímalo. Tak se rozhodlo že vezmou 30 studentů na universitu, dostanou stipendium. Ale také kurzy aby se naučili jak se mají v hlavním městě chovat, a budou se učit španělsky. Zajímavé, to je snad poprvé co se budou takové kurzy dávat, normálně se musí rozkoukat sami, ale asi cítí že je dnes s muslimy nějak dusno, a že to kluci budou potřebovat, třeba když gayové a ženy tu mají veškerá práva, tak aby asi zbytečně nebudili nezdravé emoce. 

A mě to nedá - takže už jich bude všude plno, kde se ti Syřané berou?  Statisíce v EU, další v Turecku, a už chtějí zaplavovat Ameriku? A to celou. Sice se VŠECHNY země Ameriky zdráhají jich brát moc, včetně Kanady, která chce se vší opatrností jen asi tak 20 000, a prokádrovaných. Proč tak málo, do tak velkých zemí se ještě vejde velký bordel. Do Evropy už ne, ten bordel co tam je už praská ve švech.

Ale jede to na plné obrátky. Zde v Mexiku byla podpisová akce na přijetí alespoň několika tisíc uprchlíků, je už 28 000 podpisů - ve městě které má i s okolními přifařenými obvody něco jako 30 milionů lidí, nic moc, ale hodně se tomu dává  publicita. Ochota ve vládě si přivézt více problémů zatím není. Lidé o této krizi v Evropě neví moc, je to za obzorem, a pouze je chuť udělat gesto vůči trpícím. Vláda zase tak naivní není, ale není doba aby se něco vysvětlovalo. Politická korektnost, i zde. 

Tak zatím Uruguay, Brazilie, Argentina brát budou. Pokud urpchlíci budou chtít, tak ze začátku tak asi 20 000. Mám za to že se moc sem cpát nebudou, tady nedostanou nic. Alespoň doufám. Ale jestli bude zájem, tak nevím, nevypadá to jako zabírání pozic? Muslimové všude, a zakládání víry a mešit, poté posílení vlivu, zkrátka a dobře to co hodně lidí už tuší a politici vidět nechtějí a neradi když to někteří říkají na plnou hubu.. Islám je na pochodu. A jakmile to začne, tak to už nejde zastavit kecáním. 

 

Autor: Milan Zavala | sobota 12.9.2015 3:41 | karma článku: 36,51 | přečteno: 1387x